Celebrity News

A mislili ste da Joksimovićima sve ide od ruke: Pomolio sam se hiljadu puta, hiljadu puta mi se nije ispunila molitva

Saša Joksimović veruje da je sve u božjim rukama

A mislili ste da Joksimovićima sve ide od ruke: Pomolio sam se hiljadu puta, hiljadu puta mi se nije ispunila molitva

Antonio Ahel/ATAImages

Željko Joksimović odavno je stekao status muzičke zvezde koji je teško dostići, pa i nadmašiti. Njegov mlađi brat Saša Joksimović profesionalnu sreću potražio je u svetu glume, gde je angažovan i cenjen.

ATA Images

 

Zanimljivo je da je interesovanje javnosti usmereno i na ostale članove porodice Joksimović, pa se slobodno može reći da to prezime otvara medijska vrata.

Pročitajte: Majci Željka Joksimovića lekari ne mogu da pomognu - Bolest je muči godinama

Godinama se nagađalo u kakvim su odnosima Željko i Saša, a mogle su se čuti i razne spekulacije, navodno „iz prve ruke”.

- Ja bih za svog brata život dao, kao što bi i on za mene – naglasio je Saša Joksimović svojevremeno.

- U jednom intervjuu sam rekao: „Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično”. I to je tako. On je čovek prezauzet, kao što sam i ja. Ne stižemo da se viđamo, ali to ne znači da se ne volimo. I ne znam šta je ljudima tu čudno. Pa, braća smo, pobogu – kazao je.

Ata Images

 

Iako mnogi misle da je Joksimovićima dovoljno da „pucnu prstima” i dobiju sve što požele, sudeći po onome što je Saša Joksimović izgovorio u emisiji „Život kao takav”, to i nije baš tako.

- Pomolio sam se hiljadu puta, hiljadu puta mi se nije uslišila molitva. To je božja volja. Nisam prošao kasting, recimo, a želeo sam da prođem. To je, opet, Bog tako hteo, da ne budem taj lik, već neki drugi. I tu sam se pomolio i nisam prestajao da se molim i da zahvaljujem Bogu što mi nije dozvolio da budem baš taj lik, već me je vodio kroz put, kroz život - kazao je predstavnik Joksimovića u glumačkoj branši.

Pročitajte: Tek što su utihnule glasine da se razvode, Saša i Nevena Joksimović oduševili divnim vestima - O ovome su sanjali

Iako u životu nije uvek dobio ono što je želeo, Saša Joksimović smatra da je sve tačno kako treba da bude.

- Mislim da je Bog uvek uz mene. Uvek sam osećao da je tu, on me je vodio i spasavao – poručio je.

Komentari (0)

Loading