Celebrity News

Definitivan kraj: Posle godina sreće i lepih trenutaka Maja Ognjenović stavila tačku, Danila odluka nije iznenadila

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović venčali su se pre osam godina

Definitivan kraj: Posle godina sreće i lepih trenutaka Maja Ognjenović stavila tačku, Danila odluka nije iznenadila

Ata Images

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović venčali su se daleko od očiju medija, 31. decembra 2016. godine. Kako su oboje sportisti, jedno drugo odlično razumeju i podržavaju.

- Imala sam sreću da nikad nisam bila sa partnerom koji je van sporta. Kao nekadašnji profesionalac, Danilo me, uz dužno poštovanje prema roditeljima, familiji i prijateljima, najbolje razume.

Pročitajte: Moja prva supruga je prelepa! Evo ko je žena kojom se Danilo Ikodinović oženio pre Nataše i Maje i koja mu je podarila stariju ćerku

U životu sportiste postoji mnogo uspona i padova, s jednim klubom osvajate medalje, s drugim to ide teško, tu su raskidi ugovora, promene sredine.

Danilo mi je najviše pomogao da sve promene prebrodim kako treba. U karijeri sam gotovo svake godine menjala klub.

Verujem da mu nije lako zbog mog stalnog odsustva, ali baš zato što je bio u mojoj koži, sve to savršeno razume - rekla je u intervjuu za magazin „Gloria” Maja kojoj je upravo Danilo najveća podrška i sada kada je stavila tačku na sjajnu karijeru u državnom dresu.

Ivica Veselinov/ATA Images

 

 

Legendarna odbojkašica je protiv Italije odigrala poslednju utakmicu za reprezentaciju, a sada je to potvrdila i u izjavi za medije..

- Da da, kraj je, nije bio u Riju, nije u Tokiju, ali sada jeste. Došlo je vreme, zahvalna sam na svemu, uživala sam u svemu, hvala na svemu i savezu, na svakoj medalji i emociji, na svakoj naučenoj stvari, bivšim selektorima, sadašnjem, svima. Mnogo mi je bilo lepo i mnogo mi je bilo teško -  briznula je u plač Ognjenovićeva koju je Danilo tešio.

Komentari (0)

Loading