Celebrity News

Zavirite u predivnu planinsku kuću Dragana Jovanovića: Jedna tajna prostorija intrigira sve

Kuća Dragana Jovanovića na Zlatiboru ostavlja bez daha

Zavirite u predivnu planinsku kuću Dragana Jovanovića: Jedna tajna prostorija intrigira sve

Instagram

Kuća Dragana Jovanovića na Zlatiboru ostavlja bez daha

Glumac Dragan Jovanović svoju oazu mira pronašao je u mestu Ribnica, na Zlatiboru, gde provodi svaki slobodan trenutak. Do njegove kuće, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, dok je imanje okruženo pašnjacima.

Instagram

 

- Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija - rekao je Gagi u jednom intervjuu za "Al Jazeeru".

Pročitajte: Od deponije do porodičnog doma - Ovu kuću je Dragan Jovanović sazidao za Anđelu i Branku dok su živeli u jednoj sobi (FOTO)

Idilična kuća na Zlatiboru retko je prazna budući da u njoj rado boravi i Draganova supruga Branka Pujić, kao i ćerka Anđela Jovanović i njen suprug Mihail Dudaš.

S obzirom na to da je Dragan Jovanović prethodnih godina imao problem sa kičmom, boravak na planini i svežem vazduhu mu prija. Uživa u prirodi, druži se sa meštanima, ukratko – živi kao sav normalan svet.

Kada mu zatreba nešto iz prodavnice koja se nalazi u centru mesta, tu je motor kao najjednostavnije prevozno sredstvo.

Kuća sazidana u planinskom duhu ističe se drvenim krovom i prostranim tremom sa koga se pruža predivan pogled. Jednostavna ograda čuva mir i privatnost raja porodice Jovanović.

Al Jazeera printscreen

 

Iako Dragan Jovanović retko dozvoljava uvid u intimu, prethodnih dana napavio je izuzetak. Naime, glumac je veliki poštovalac Novaka Đokovića čije mečeve, baš kao i cela porodica, prati bez izuzetka.

Navijalo se za Noleta sa Zlatibora i dok je igrao na Olimpijskim igrama, i to iz posebne prostorije čija je vrata Gagi prvi put odškrinuo za javnost.

Instagram screenshot

 

Reč je velikoj sobi u prizemlju u kojoj je smešten sto za bilijar. U njoj se Jovanovići odmaraju i uživaju u igri i druženju, a nema sumnje da bi im mnogi pozavideli na takvoj pogodnosti.

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading