Celebrity News

Odakle joj hrabrost da u tim godinama priča o budućnosti: Verica Rakočević donela neočekivanu odluku, porodica se tu ništa ne pita

Verica Rakočević o planovima za jesen

Odakle joj hrabrost da u tim godinama priča o budućnosti: Verica Rakočević donela neočekivanu odluku, porodica se tu ništa ne pita

mirko tabašević

Verica Rakočević u aprilu je napunila 76. rođendan, u šta je teško poverovati. Osim fantastičnim izgledom, modna kreatorka pleni i neverovatnom životnom energijom koja joj ne dozvoljava ni minut predaha.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Njena bigorafija, kao što je poznato, prepuna je nesvakidašnjih podataka. Javnosti je, naravno, najzanimljivija činjenica da je od supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je u braku od 2013. godine, starija 35 godina.

Pročitajte: Modna kreatorka u kupaćem - Verica Rakočević pokazala zanosno telo u osmoj deceniji (FOTO)

I, dok njene vršnjakinje uživaju u mirnim penzionerskim danima ili čuvaju unuke, Verica Rakočević redovno ide u teretanu, letuje u kamperu, a ne odustaje ni od karijere.

Odgovarajući na pitanje, da li postoji dan kad kaže sebi “danas ne ustajem iz kreveta”, Verica Rakočević je rekla:

- Ne, nikako. Šta više, ustajm čim otvorim oči, nema izležavanja. Ako nešto može da me iznervira to su Veljkovi pokušaji da me natera da posle podne malo odremam. Mene ubija i sama pomisao na to. Elica mi je sto puta rekla: “Mama, molim te prestani da radiš. Ja sam tu šta god ti treba.” Ne vredi, mislim da bih se razbolela da sedim skrštenih ruku.

Pročitajte: Elenu svi znamo, a ovako izgleda druga ćerka Verice Rakočević - Dama iz senke živi u Njujorku, a evo čime se bavi

Krajem prošle godine naša najpoznatija dizajnerka obeležila je četiri decenije uspešnog rada, ali tu se ne zaustavlja.

“Septembarskom kolekcijom “Kazablanka” za jesen/zimu nastavljam svojim prepoznatljivim stilom, vrlo preciziranom ciljnom grupom. I kao sto reče Hal Bornard da svaka nova sezona raste iz ostatka prošlosti,to je ključ promena, a promena je temeljni zakon, tako i nastavak rada posle “Kazablanke” ima promene. Novi put pun nadahnuća, ideja i iznenadjenja,” poručila je Verica, uz najnoviju fotografiju koju je uradila njena mlađa ćerka Milena.

 

 

Svim “dušebrižnicima”, koji vole da komentarišu njene godine, otvoreno je poručila:

“Nasmešim se pri pomisli na one “kratkog daha” koji će se verovatno čuditi hrabrosti da o budućnosti priča neko u ovim godina, ali hrabrost je biti uplašen na smrt, a opet sesti u sedlo.”

Komentari (0)

Loading