Celebrity News

Tara na proslavi 7. rođendana izgledala kao princeza: Rasta organizovao žurku, od Ane ni traga

Tara Đurić proslavila 7. rođendan

Tara na proslavi 7. rođendana izgledala kao princeza: Rasta organizovao žurku, od Ane ni traga

Boško Karanović

Tara Đurić, ćerka Stefana Đurića Raste i Ane Nikolić, napunila je 7 godina. Rođendan je proslavila u društvu drugara, a njen tata potrudio se da zabava bude za pamćenje.

Instagram screenshot

 

Mališani su na raspolaganju imali animatore, dvorac za skakanje, bogato posluženje, a poseban doživljaj bila je pena parti.

Pročitajte: Stefan Đurić Rasta u ispovesti nakon pritvora -  Moja ćerka sada ima strah

Slavljenica je obukla svečanu belu haljinicu, pa je izgledala kao prava mala princeza. Uz to je, naravno, išla i posebna frizura.

Tara Đurić je za svoj dan dobila dve specijalno dekorisane torte, plavu i zelenu, a nisu izostali ni vatromet i baloni.

Instagram screenshot

 

- Ćerka je epicentar mog života, a svaki trenutak proveden sa njom istinsko je uživanje. Nemam dadilju, niti mi bilo ko pomaže u odgajanju deteta. To ne doživljavam kao napor.

- Tara i ja smo kao najbolji drugari. Nikada nisam imao razloga da povisim ton. Imam dovoljno autoriteta kod nje da me sluša. Sada je već velika, zna šta hoće i mnogo lakše funkcionišemo – rekao je reper nedavno.

Rasta je na Instagram profilu podelio nekoliko fotografija sa rođendanskog slavlja, a mnogima nije promaklo da na slikama nema i njegove bivše supruge, a Tarine majke, Ane Nikolić.

Instagram screenshot

 

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Anom, Rasta je za HELLO! rekao:

- Ona ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti.

Pročitajte: Problemi sa Tarom! Ana Nikolić otkrila sa kojom NEVOLJOM se susrela u odgajanju ćerke

Sa druge strane, pevčica je i sama objavila nekoliko kadrova koje ilustruju Tarinih sedam godina i ujedno joj javno čestitala rođendan. Zanimljivo je da je to učinila uz Rastinu pesmu „Konkretno”.

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading