Celebrity News

Voleo je dve pevačice, pa se oženio koleginicom: Aleksandar Atanasijević iznenadio odlukom – srećan sam da je kraj

Aleksandar Atanasijević se oprostio od reprezentacije

Voleo je dve pevačice, pa se oženio koleginicom: Aleksandar Atanasijević iznenadio odlukom – srećan sam da je kraj

Bane T. Stojanović/ATAImages

Aleksandar Atanasijević jedan je od naših najuspešnijih i najtrofejnijih sportista. Rođen je pre 32 godine u Beogradu, a više od pola svog života proveo je na odbojkaškom terenu.

Loris Cerquiglini/Profimedia

 

Karijeru je počeo u Partizanu, trenutno igra za klub iz Poljske, a kao najbolji od najboljih sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije otputovao je na Olimpijske igre u Pariz.

Markantni dvometraš, osim po sportskim podvizima, u medijima se spominjao i zbog svojih emotivnih izbora.

Pročitajte: Moja prva supruga je prelepa! Evo ko je žena kojom se Danilo Ikodinović oženio pre Nataše i Maje i koja mu je podarila stariju ćerku

Godinu dana proveo je u romantičnoj vezi sa pevačicom Sarom Jovanović, a slike nastale u tom periodu i danas svedoče o velikoj ljubavi i podršci koju su jedno drugom pružali.

Nedugo nakon raskida počeo je da se zabavlja sa Nevenom Božović koja je u to vreme sa Sarom bila u bendu "Moje tri". O vezi, baš kao i o raskidu koji je usledio posle nekoliko meseci, nikada nisu govorili u javnosti.

G.G./ATAImages, Instagram

 

Bilo kako bilo, Sara i Nevena su prestale da se druže, pa i da razgovaraju.

Proslavljeni odbojkaš sreću je pronašao uz koleginicu, bugarsku odbojkašicu Elicu Vasilev. Venčali su se 2022, a godinu dana kasnije dobili su sina Tea.

Instagram

 

Aleksandar Atanasijević trenutno je u Parizu, na Olimpijskim igrama. No, vesti koje stižu do nas nisu nimalo dobre. Iako su u poslednjoj utakmici pobedili Kanadu, naši momci završili su takmičenje bez mogućnosti da osvoje medalju.

U međuvremenu se oglasio i Aleksandar koji je poručio da je završio sa reprezentativnom karijerom.


"Srećan sam da je kraj sa pobedom na OI. Pritisak protiv Francuske nas je koštao prolaska, ali smo pokazali dostojanstvo i čast. Ovo je odranije odluka, da održim reč, ostavljam momcima da preuzmu i vrate na nivo iz 2019. Kad nešto radiš tako dugo, vežeš se. Više od 60 posto života sam u reprezentaciji i čast je, nikad se nije desilo da ne damo sve od sebe i odlazimo uzdignute glave", naveo je Aleksandar Atanasijević.

Komentari (0)

Loading