Celebrity News

Porasla je preko noći: Ćerka Tamare Grujić mamina je slika i prilika, osmeh ne skida s lica

Ćerka Tamare Grujić je porasla

Porasla je preko noći: Ćerka Tamare Grujić mamina je slika i prilika, osmeh ne skida s lica

Miša Obradović

Ćerka Tamare Grujić je porasla

Kada je pre pet godina stigla na svet, ćerka Tamare Grujić ispunila je sve njene snove.

Miša Obradović

 

Devojčica, koju su roditelji dugo priželjkivali, dobila je ime Lenka, a zahvaljujući slavnoj mami od prvog dana života privlači medijsku pažnju.

Pročitajte: Ćerka Tamare Grujić VEĆ JE TV ZVEZDA - Mala Lenka u maminoj emisiji opčinila sve, pogledajte kako je porasla (FOTO)

Uostalom, to i ne treba da čudi budući da se već sa četiri meseca priključila roditeljima, koji godinama obilaze Srbiju pomažući najugroženijim porodicama da se skuće.

- Imamo veliku sreću da joj je narav božanstvena. Nasmejana je po ceo dan, mirna je, a kako je uglavnom u “kenguru” nesmetano funkcionišemo. Tako je, nekako neosetno, postala deo “Akcije”. Zadesila bi se neka zgodna situacija da se snimi, ne bih imala gde da je spustim, pa bi svi prokomentarisali “dobro, nema veze, neka ostane u 'kenguru', ajde da snimamo”, i tako je ušla u ekipu - pričala je Tamara za HELLO! kako je započela Lenkina televizijska “karijera”.

Tamara Grujić/Facebook

Oni koji poznaju Tamaru Grujić i njenog supruga, producenta Vuka Đokovića, kažu da je devojčica od mame i tate “pokupila” sve najbolje, kako kada je reč o izgledu, tako i o naravi.

- Lenka je divna, a za to je zaslužna i genetika, i priroda u kojoj odrasta, ali pre svega ogromna ljubav koju dobija prvenstveno od nas dvoje, a onda i od ekipe emisije, tetki, bake i deke.

- Kažu da je za dete, zapravo, najvažnije da bude sa majkom u prvim mesecima života, a nas dve se bukvalno ne razdvajamo. I neprekidno se ljubakamo - ispričala je omiljena voditeljka.

Pročitajte: Tamara Grujić pravi najbolje zdrave mafine u gradu! Suprug Vuk i ćerka Lenka ih obožavaju

Mala putnica ovih dana boravi na moru, a njena mama nije odolela da ne podeli par kadrova na kojima se vidi čista sreća.

Facebook