Celebrity News

Adrijana Lima mu rodila decu, a on nije odoleo ovoj Srpkinji: O aferi Marka Jarića bruji cela Srbija

Afera Marka Jarića o kojoj Srbija bruji

Adrijana Lima mu rodila decu, a on nije odoleo ovoj Srpkinji: O aferi Marka Jarića bruji cela Srbija

MiamiPIXX/Backgrid USA/Profimedia

Marko Jarić u braku sa Adrijanom Limom, jednom od najlepših žena sveta, dobio je dve ćerke, Sijeru i Valentinu. Par je, kako su pisali svetski mediji, odlučio da stavi tačku na brak, a za sve je bila kriva afera Marka Jarića.

Svetski mediji prvi put su 2014. godine pisali o problemima u raju, te da Adrijana ne želi da ostane u zajednici, nakon saznanja da je partner vara. Brak su okončali, a omiljena srpska snaja o bivšem mužu uvek je govorila samo najlepše, kao o divnom ocu njene dece.

Pročitajte: U NBA zarađivao 40 miliona, a sada je to za njega sića - Evo čime se danas bavi Marko Jarić i koju cifru ima na bankovnom računu

Jedna od afera Marka Jarića, o kojoj je brujala cela Srbija, bila je afera sa Sonjom Vuksanović, suprugom Ace Lukasa, o kojoj se pisalo 2017. godine.

Tada je, prema pisanju medija, Sonja otišla u Majami, kod Lepe Brene, gde je upoznala Jarića i uplovila u tajnu vezu sa njim.

Miša Obradović

 

- Lukas već izvesno vreme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je reč sve dok mu jedno veče nije pala na pamet ideja da zameni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran kada je saznao da je to Jarić - govorio je tada za medije dobro upućen izvor.

- Kako ne bi pravio dramu pre nego što sve izađe na videlo, on je jedno veče, dok su bili na večeri, u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove na telefon. Košarkaš je to i uradio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: "Neko te zove, javi se". Ona je ostala izbezumljena i posramljena, a folker je tako shvatio da je ipak sve istina.

Komentari (0)

Loading