Celebrity News

Ovako se voli unuka: Mirjana Antonović uživa sa Devinovom ćerkom, Miroslav je više ne zanima

Unuka Miroslava Ilića je porasla

Ovako se voli unuka: Mirjana Antonović uživa sa Devinovom ćerkom, Miroslav je više ne zanima

Milos Tesic, G.G. / ATA Images

Mirjana Antonović, široj javnosti poznata zbog sudskog procesa koji je pre nekoliko godina pokrenula protiv Miroslava Ilića, tvrdeći da je on otac njenog sina Devina, dugo već nije bila u Srbiji.

Mirko Tabašević

 

U medijima se oglasila poslednji put kako bi saopštila odluku suda.

„Dobro jutro, dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u našu korist. Posle svega je, ipak, Viši sud zaključio da su Miroslav i Devin otac i sin”, saopštila je Mirjana Antonović putem društvenih mreža.

Pročitajte: Mirjani Antonović sin priredio iznenađenje za pamćenje - Miroslav Ilić je ne želi, a Devin je čuva kao suvo zlato

Uprkos svemu, Devin Antonović više ne pokazuje želju da se sretne sa biološkim ocem, razočaran njegovim ponašanjem tokom minulih godina.

U međuvremenu se oženio i zasnovao svoju porodicu. Izabranica njegovog srca zove se Džes, a prošlog proleća dobili su ćerku kojoj su namenili retko ime. Ponosna baka prva je podelila srećne vesti o dolasku novog člana u porodicu Antonovć.

„Devin i svi smo van sebe od sreće što je dobio ćerku. A ja sam dobila snaju i unuku. Zove se Eva Medison”.

Miroslav Ilić, koji ne želi ni da čuje za sina iz vanbračne veze, unuku nikada nije video.

Pročitajte: Unuka Miroslava Ilića i Mirjane Antonović preslatka je - Ima i dedine oči, a on za nju neće ni da čuje (FOTO)

S druge strane, Mirjana uživa u odrastanju devojčice koju, bez sumnje, beskrajno voli.

„Devinova i naša Evica tako brzo raste. Od kada se rodila, jako je privržena meni. To je čudo. Obožavam je”, poručila je uz fotografiju unuke koja joj je zarobila srce. 

Instagram screenshot

 

 

 

Komentari (0)

Loading