Celebrity News

Dosta je bilo nagađanja: Aca Lukas se konačno oglasio, progovorio o zdravlju

Aca Lukas izašao iz bolnice

Dosta je bilo nagađanja: Aca Lukas se konačno oglasio, progovorio o zdravlju

Luka Šarac

Aca Lukas je hospitalizovan, a turneja je prekinuta, pročulo se pre nekoliko dana nezvanično, a vrlo brzo usledilo je zvanično saopštenje.

Boško Karanović

 

„Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hype produkcije obaveštavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomereni zbog njegovog zdravstvenog stanja. Svi s nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. P.S”, poručio je menadžer Saša Mirković.

Da bi se izbegle spekulacije, u saopštenju je objašnjeno je da je problem napravila visoka temperatura izazvana jakom prehladom, jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet.

Pročitajte: Svi misle da je Sonju ukrao Šašiću, a ovo je prava istina - Lukas priznao šta se zaista dogodilo

Kako su preneli pojedini mediji, Aca Lukas je imao temperaturu iznad 40, kao i povišen CRP, protein čiji nivo raste u slučaju upalnog procesa u organizmu, zbog čega je hitno primljen u Urgentni centar gde je i zadržan na lečenju.

S obzirom na to da se muzička zvezda tim povodom nije javno oglašavala, brojni fanovi nisu krili zabrinutost.

Konačno, posle skoro pet dana neizvesnosti, Aca Lukas je objavio kratak video, putem kojeg je zahvalio na brizi i lepim porukama.

- Dragi moji, hvala bogu, živ sam i zdrav. Vidimo se 5. avgusta u Jelahu. Turneja se nastavlja po ustaljenom spisku, koji već svi koji ste zainteresovani znate. Sve vas voli i pozdravlja Aca Lukas – naveo je pevač, uz poljubac upućen publici. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading