Celebrity News

Igračke su prevaziđene! Nikola i Marko Rokvić decu animiraju na ovaj način: Despot, Simeon i Leona oduševljeni (FOTO)

Deca Nikole i Marka Rokvića ovako se zabavljaju

Igračke su prevaziđene! Nikola i Marko Rokvić decu animiraju na ovaj način: Despot, Simeon i Leona oduševljeni (FOTO)

Instagram

Za porodicu Rokvić zajedništvo i porodične vrednosti veoma su važni. Od početka su Nikolu i Marka tome učili otac Marinko i majka Slavica, a danas deca Nikole i Marka Rokvića imaju primer u svojim očevima.

I supruge braće Rokvić, Sara i Bojana, divno se slažu i neguju prave vrednosti, pa nije čudo što su Despot, Draga, Leona, Simeon i Angelina divna, vaspitana i srećna deca.

Pročitajte: Baš na tvoj rođendan, tata! U dom Marka Rokvića stigla dirljiva uspomena na Marinka, cela porodica lije suze (FOTO)

Nikola i Marko odlučili su da decu odvuku od gradske vreve, telefona i svih stvari koje na neki način mališanima kradu detinjstvo.

Braća Rokvić odlučila su da sa decom provedu dan na pecanju, naučivši stariji deo ekipe kako da koriste štapove za pecanje, šta su najbolji mamci, kao i da se najbolje peca u tišini.

Instagram

 

Deca Nikole i Marka Rokvića u ovoj aktivnosti u prirodi beskrajno su uživala, a svojom prvom upecanom ribom pohvalio se i mali Simeon, što je kod mališana izazvalo posebnu radost zbog ovog malog, ali za njih velikog uspeha.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading