Celebrity News

Zvezda serije “Lud, zbunjen, normalan” teško bolestan: Tri puta sam operisan, bogu hvala da sam živ

Glumac iz serije “Lud, zbunjen, normalan” teško bolestan

Zvezda serije “Lud, zbunjen, normalan” teško bolestan: Tri puta sam operisan, bogu hvala da sam živ

Youtube Screenshot

Glumac iz serije “Lud, zbunjen, normalan”  teško bolestan

“Lud, zbunjen, normalan”, bosansko-hercegovačka humoristička serija koja se prikazivala od 2007. do 2021. godine i danas je jedna od najpopularnijih u regionu. Obeležili su je brojni duhoviti dijalozi, koji se rado citiraju, ali i izvrsni glumci iz celog regiona.

Youtube Screenshot

 

Radnja serije prati Izeta, Faruka i Damira, tri generacije sarajevske porodice Fazliović, koji žive u istom stanu.

Zvezda serije, Mustafa Nadarević, koji je ostavio neizbrisiv trag u jugoslovenskog kinematografiji, napustio nas je pre četiri godine.

Pročitajte: Tragedija kakva se ne pamti - Treća supruga Mustafe Nadarevića preminula dva meseca posle venčanja (FOTO)

Njegovog unuka Damira igrao je Moamer Kasumović, dok je u ulozi Faruka simpatije publike osvojio Senad Bašić.

Reč je priznatom glumcu, redovnom profesoru sarajevske Akademije, koji je ostvario više od 80 pozorišnih, filmksih i televizijskih uloga. Ipak, najveću slavu doneo mu je Faruk Fazlinović.

 

 

Senad Bašić se u poslednje vreme povukao iz javnosti i to zbog narušenog zdravlja.

- Imao sam vrlo ozbiljne zdravstvene probleme. Zapravo, još uvek sam na terapijama – kazao je nedavno, u razgovoru za Nova BH televiziju.

On se, naime, prehladio na snimanju jednog filma. Završio je u bolnici gde je proveo 21 dan. Osim upale pluća, problem mu je pravila i konstantna promuklost. 

Urađena mu je bronhoskopija, jer su lekari želeli da eliminišu mogućnost raka pluća. Tada su mu na levoj glasnoj žici otkrili leukoplakiju, takozvanu leziju usne duplje, pa su mu savetovali lasersku operaciju.

Pročitajte: Želim još da živim, potrebna sam svojoj deci - Nađa Higl zbog bolesti promenila život - najbolja srpska plivačica danas ima drugo zanimanje

- Operisan sam tri puta, jednom u Zagrebu, dva puta u Sarajevu. Najveći strah mi je bio da ću  ostati bez glasa, što bi značilo da više neću moći da se bavim svojim poslom.

- Jeste moje zdravlje dobro narušeno, ali s obzirom da imam 62 godine i s obzirom na sve što sam prošao u karijeri, koliko sam igrao, pogotovo za vreme rata i posle rata, mogu samo reći: Bogu hvala pa sam živ – zaključio je Senad Bašić.

Youtube Screenshot

 

“Jako volim ovog čoveka,” “predivan,” “uvek tako šarmantan,” “brz oporavak,” samo su neki od komentara koji su stigli nakon njegove ispovesti.

 

Komentari (0)

Loading