Celebrity News

Kuda je ovako pošla? Sanja Marinković u potpuno prozirnoj haljinu sa štrasom (FOTO)

Haljina Sanje Marinković oduzima dah

Kuda je ovako pošla? Sanja Marinković u potpuno prozirnoj haljinu sa štrasom (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Ljudi moji, ovo je ruganje Bogu i sramota: Anastasija Ražnatović zgrožena onim što je videla na Olimpijskim igrama Haljina Sanje Marinković poslednji je krik mode, ipak fanovi diskutuju da li je podesna za njene godine

Komad koji deluje impresivno voditeljka je ponela u hotelskoj sobi, gde se fotografisala, a potom sliku podelila na Instagramu.

Pročitajte: Zbog ovoga me savetovao da se razvedem - 3 godine od kraja braka na videlo izašlo šta je otac Sanje Marinković mislio o njenom suprugu

Već duže vreme nema rasprave o tome da Sanja drži do sebe, da se zdravo hrani, trenira i neguje, te da je posledica toga fenomenalan izgled.

Polemika je usledila zbog kreacije ispod koje se potpuno providi donji veš ili, pak, kupaći kostim.

Haljina Sanje Marinković zbog štrasa deluje kao da je za noćni provod, a budući da je providna reklo bi se da je za šetnju plažom, zbog čega se svi pitaju kuda je ona to pošla.

Umesto da na pitanje odgovori i predrasude koje se tiču nje kao žene u pedesetim godinama, majke tinejdźera zanemari, napisala je:

Instagram

 

 

- Mi smo na Balkanu skloni da preterujemo u svemu, a posebno u jelu, piću, obavezama, radu, neradu, muškarcima, ženama, troškovima, kukanju, kritikovanju.

- Ponekad mi se čini da veći deo života provedemo izgovarajući rečenice koje su postale deo našeg jezičkog folklora: mrzi me, kako me nervira, diže mi pritisak, smara me... 

Pročitajte: Koliko je samo porastao! Sin Sanje Marinković prvi put u javnosti - Mišićav je i zgodan na oca

- Kako se što pre izboriti sa jezičkim ili duševnim navikama?! Kako naučiti da rečenicu "moram da..." zamenimo sa "trebalo bi da”? 

Instagram

 

- Briga o sebi je najvažnija, pokušavam i nije lako, ali je lepo - napisala je Sanja i delimično objasnila svoj najnoviji stajling.

Komentari (0)

Loading