Celebrity News

Godinama ste je gledali na TV-u, a niste znali ko joj je muž: Vera je decenijama najveća podrška Svetislavu Pešiću (FOTO)

Supruga Svetislava Pešića - najveći oslonac i podrška srpskom selektoru

Godinama ste je gledali na TV-u, a niste znali ko joj je muž: Vera je decenijama najveća podrška Svetislavu Pešiću (FOTO)

Dušan Milenković/ATAImages

Košarkaška reprezentacija Srbije, pod vođstvom selektora Svetislava Pešića, sutra će se na parketu susresti sa reprezentacijom Portorika.

I tokom Olimpijskih igara u Francuskoj, porodica Svetislava Pešića neprestano bodri selektora kako bi našim momcima osmislio najbolju taktiku za napad i odbranu. A u navijanju, kao i proteklih decenija, prednjači Vera Blažević, supruga Selektora Pešića.

Pročitajte: Pogledajte jedinu porodičnu fotografiju selektora Pešića - Supruga mu je prava dama, a deca izgledaju kao manekeni

Dok je ime srpskog selektora proslavljeno širom sveta, njegova porodica uspela je da sačuva privatnost. Sa Verom u braku Kari je dobio ćerku Ivanu i sina Marka, koji mu je podario unučad.

Supruga Svetislava Pešića i sama je bila košarkašica, zato joj nije strano da srce ostavi na terenu, pa svog muža bodri iz dana u dan u sve zahtevnijim utakmicama na Olimpijskim igrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pesic (@pesic7)

 

Vera Blažević igrala je nekad za sarajevski „Željezničar”, a čuveni Kari svojevremeno je otkrio da je znao da će mu biti žena kada ju je prvi put sreo.

Komentari (0)

Loading