Celebrity News

Nikada nas ništa neće razdvojiti: Nikola Lazetić se javno obratio voljenoj Sonji, razlog je poseban

Sonja i Nikola Lazetić ne kriju sreću

Nikada nas ništa neće razdvojiti: Nikola Lazetić se javno obratio voljenoj Sonji, razlog je poseban

Andreja Damjanović

Sonja i Nikola Lazetić važe za jedan od najstabilnijih parova na našoj javnoj sceni.

Sonja  je devedesetih  godina je važila za jednu od najlepših devojaka Beograda. Ipak, lepota joj tada nije donela sreću. Sonja se udala za biznismena Gorana Marića, kome je rodila troje dece, i sve je bilo lepo, dok jednoga dana porodičnu sreću nije prekinula vest o velikoj tragediji.  Te 2009. godine postala je udovica sa troje dece.

Sudbina je ipak pronašla način da na njeno lice vrati osmeh. Teški dani ostali su iza nje kada je srela svog sadašnjeg supruga Nikolu.

- Sudbina nas je spojila, a nikada nas ništa neće razdvojiti - fudbalski as je javno poželeo srećan rođendan svojoj voljenoj supruzi.

Sa Nikolom ona je u srećnom braku, a zajedno odgajaju svoje četvoro dece. Ipak, sreću da iz velike ljubavi dobiju i jedno zajedničko, nisu iskusili.

- Nikola i ja imamo četvoro dece, ali nemamo zajedničko potomstvo. Kada nekog voliš toliko, prirodno je da želiš dete sa njim. Ali nije nam se dalo... Nismo se time opterećivali i to nije uticalo na naš odnos i život - rekla je jednom priliikom Sonja koja sa porodicom živi na Avali.

Kada je izgubila prvog supruga, imala je svega 29. godina, a taj udarac podnela je jako teško.

- Imala sam 29. To je najstrašnije što mi se desilo u životu. Sin mi je tada imao pet, a ćerke 11 i 12. Morala sam da nastavim da živim zbog dece. Nisam mogla da legnem i umrem - rekla je ona, ali je istakla da sećanje na preminulog supruga neguje, kao i da njenom sadašnjem mužu Nikoli to nikada nije smetalo:

- Bilo bi suludo da ne smem da spomenem čoveka s kojim imam troje dece. Nikola je normalan, zna kroz šta smo prošli, već deset godina smo zajedno i sve to razume. Čuvam uspomenu na Gorana i čuvaću je dok sam živa.

 

Komentari (0)

Loading