Celebrity News

Najlepša noć u našem životu! Niggor i Suzana slave, sreća je dvostruka

Igor i Suzana Lazić slave

Najlepša noć u našem životu! Niggor i Suzana slave, sreća je dvostruka

Milan Maricic/ATAImages

Navršila se deveta godina kako su Igor i Suzana Lazić jedno drugom rekli sudbonosno "da" na obali mora.

Od tada svaki 26. jul njih dvoje imaju povoda za dvostruko slavlje. Naime, bračni par venčao se na Suzanin rođendan, te svakog puta ujedno obeležavaju i datum njenog rođenja i godišnjicu braka.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE - Neobična ceremonija venčanja Nigora Lazića i njegove izabranice Suzane! Zapašće vam za oko JEDNA STVAR (FOTO)

Ove godine slavlje su upriličili na obali mora na romantičnoj večeri za dvoje, kako bi proslavili svoju ljubav.

Najveća želja bračnom paru bila je da dobiju zajedničko dete, međutim, ovo je još uvek san koji zajedno sanjaju, svesni da je i njihova ljubav veliki blagoslov.

- Proširenje porodice globalni je problem mladih bračnih parova i zajednica. Ne znam šta je razlog te sve češće prepreke, da li zbog toga što su nas bombardovali, što nas je jad snašao sa svih strana i što živimo živote ispunjene stresom. Bili smo na pregledima koji su pokazali da je s medicinske strane sve u redu, ali kao i sve drugo, ovaj problem ide iz naših glava, a možda nam zbog preterane želje i ne uspeva da postanemo roditelji - rekao je jednom prilikom muzičar za naš magazin:

- Ko zna šta se dešava, sve je u božjim rukama, nadam se da će nas onaj odozgo pogledati. Iskreno, meni je i vreme, kako kaže moj drugar Saša: "Ja kada bih dobio dete, ne bih mu bio tata, nego dedo".

Komentari (0)

Loading