Celebrity News

Tako moćna žena, a na njega je slaba: Milka Forcan pokazala muža (FOTO)

Muž Milke Forcan je pravi frajer

Tako moćna žena, a na njega je slaba: Milka Forcan pokazala muža (FOTO)

Instagram

Muž Milke Forcan u domaćoj javnosti retko je prisutan. Njegova supruga u domaćim biznis krugovima važi za veoma moćnu ženu. Već godinama niže uspeh za uspehom, besprekornim držanjem i širokim osmehom pleni gde god se pojavi, ali ma koliko znali o njenim uspesima u poslovnom svetu, ona se uvek trudila da se o njenom privatnom životu zna malo toga.

Pročitajte: Sestra Milke Forcan završila u pritvoru - Iz korena je promenila život naše porodice

Da li je to bila njena želja ili želja njenog supruga Branka, koji je čovek iz senke, javnosti nije poznato. Ono što je ipak poznato je da je devedesetih godina srela podjednako uspešnog muškarca, zgodnog Branka.

Njih dvoje uživali su u plodovima svog rada, na luksuznim putovanjima i u elitnom drušvu, a onda su se ostvarili i kao roditelji ćerke Jovane i sina Filipa na koje su i danas beskrajno ponosni.

Milka se u velikoj meri, baš kao i njen muž, povukla iz javnosti, a kako su im deca dovoljno odrasla i uspešna, njih dvoje sada uživaju u romantičnim putovanjima. Sa jednog takvog je sada objavila fotografiju i pokazala da su ona i Branko zaljubljeni kao prvog dana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading