Celebrity News

Četiri godine od rođenja druge ćerkice Jovana i Marko Mišković slave: Povod ne može biti lepši (FOTO)

Jovana i Marko Mišković podelili lepe vesti

Četiri godine od rođenja druge ćerkice Jovana i Marko Mišković slave: Povod ne može biti lepši (FOTO)

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jovana i Marko Mišković podelili lepe vesti. Iako par nije preterano aktivan na društvenim mrežama, s vremena na vreme objave porodičnu fotografiju, te obraduju svoje pratioce lepim vestima.

Jovana i Marko roditelji su dve devojčice, Antonine i Reine, koje ulepšavaju svaki dan njihovog života, a posebno su srećne kada porodica ima povod za slavlje.

Pročitajte: Zavirite u vilu Ljiljane i Miroslava Miškovića na obali Jadrana: Kuhinja je velika kao prosečan stan, pogled sa terase na ceo zaliv (FOTO)

Sada se u porodičnom domu Miškovića slavi rođendan Marka Miškovića, a taj datum posebno raduje njegovu suprugu, koja mu je zajedničkom fotografijom čestitala rođendan.

Podsetimo, Jovana i Marko svoju ljubav brakom su krunisali 27. januara 2015. godine.

Instagram

 

- Odnosi se uvek menjaju, prvih nekoliko godina postoji neka zanesenost, a posle se sve stabilizuje. Vremenom dođu i problemi, poznato je da smo ih i mi imali, a posle toga jača prijateljstvo koje imate sa partnerom. Generalno, zajednica je sve snažnija tokom godina koje ste proveli skupa - otkrila je svojevremeno Jovana.

- Ne bih to mogla da objasnim u jednoj rečenici, nas dvoje naprosto smo se našli. Kada ljubav nastane iz prijateljstva, to je potpuno drugačiji tip veze - rekla je za medije, a ne krije da je snaga njihovog odnosa i danas velika.

 

Komentari (0)

Loading