Celebrity News

Spremačica Milice Pavlović više neće da ćuti: Ovako se ponaša u četiri zida, osoblje beži glavom bez obzira

Spremačica Milice Pavlović progovorila o pevačici

Spremačica Milice Pavlović više neće da ćuti: Ovako se ponaša u četiri zida, osoblje beži glavom bez obzira

Mina Dishlenkovich

Bivša spremačica Milice Pavlović više neće da ćuti. Iako otkriva da sama nije imala većih problema, spremačica tvrdi da su drugi zaposleni veoma nezadovoljni ponašanjem pevačice.

Prema njenim rečima, pevačica ponekad ima žutu minutu i u tim trenucima nije nimalo slatka:

Pročitajte: Renovirala je, podigla skupocenu ogradu i uredila velelepno imanje - Ovo je rodna kuća Milice Pavlović (FOTO)

– Ne mogu da grešim dušu, prema meni je uvek bila korektna, plaćala na vreme i ja nisam s njom toliko ni provodila zajedničko vreme. Dolazila sam dva puta nedeljno da joj sredim stan, ona je u većini slučajeva tada bila na snimanjima i nastupima, ali evo, nekoliko meseci već ne može da nađe vozača – istakla je spremačica Milice Pavlović.

– Imala je dugo nekog momka koji nije samo vozač, ona ga zaposli kao vozača, ali on bude 24 sata njoj dostupan. Taj momak je otišao i od tada kako koga zaposli, nakon mesec dana joj daju otkaz. Pričala sam s jednim dečkom koji je radio kao vozač kod nje, pa ni mesec dana, i on mi kaže da Milica nimalo nije slatka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Ona traži vozača, a zatim očekuje da joj taj neko bude desna ruka. Kaže mi da od njega zahteva da je vozi svuda, da ide u kupovinu, da joj izigrava i obezbeđenje i da joj bude potrčko. Rekao mi je da ne može to da izdrži, da nema svoj život uopšte i da Milica često ume da bude neprijatna – ispričala je za „Star” bivša spremačica Milice Pavlović.

– Bila sam prisutna kada je jako vikala na nekog preko telefona i tada sam videla tu njenu drugu stranu. Baš je bila drčna. Opet, kažem, prema meni je bila fina. Taj vozač koji je dugo radio kod nje, kažu da je psihički postao loše. Slušao je sve njene tajne, radio sve moguće i totalno se umorio od toga – zaključila je ona.

 

Komentari (1)

Loading
Vera

01:49 27.07.2024

Najnepouzdaniji zaposlenici su kucna odn. licna posluga, pre ili posle zloupotrebe intimu vaseg doma. Trebalo bi da se s njima obavezno sklapa pismeni ugovor o cutanju, pod punom njihovom licnom i materijalnom odgovornoscu, ako treba i kod notara, pa da vidimo onda da li ce da se s nekim tako javno zjb. Sram ih bilo! Pustis ih u kucu, svoj najintimniji prostor, da su ti od pomoci a oni te spijuniraju, neretko i potkradaju i svasta nesto... Nekad su to bile osobe od poverenja, tzv. "druzbenice", prosto da ih imas i kad ti nisu neophodne a danas...Ma!