Celebrity News

Dragana nije ni pomišljala da će od Tonija doživeti OVO: Čime je to zaslužila, gotovo da je u nesvest pala kada je videla

Razvod Dragane Mirković još uvek nije zvanično okončan

Dragana nije ni pomišljala da će od Tonija doživeti OVO: Čime je to zaslužila, gotovo da je u nesvest pala kada je videla

Milan Maričić ATA images

Razvod Dragane Mirković obeležio je difinitivno kraj prošle i početak ove godine.

Priče o razlazu folk dive i biznismena nakon 25 godina braka delovale su gotovo nestvarno, zbog čega su se stvorili temelji za skeptičnost i nagađanja.

Pročitajte: Dragana Mirković žrtva prevare - Još se nije oporavila ni od razvoda, pa zar ovo da joj se dogodi?

Jedno vreme pričalo se da Toni Bijelić ima drugu, daleko mlađu od pevačice, te da s njom već živi u Nemačkoj i da s njom čeka dete.

Mirko Tabašević

 

Ubrzo nakon što je ta priča pala u vodu govorilo se da se supružnici razvode zbog novca, da Dragana želi jedno, Toni drugo.

Dok se najnovije spekulacije vrte oko toga da je razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića stvar dogovora, takođe zbog miliona na bankovnom računu koje bi da sačuvaju.

Šta je zapravo istina od svega navedenog, da li se samo ljubav ugasila, vreme će pokazati, ono što je medijima i javnosti preostalo jeste da se prisećaju kako su estradna umetnica i njen izabranik bili divni zajedno, kako su jedno o drugome govorili isključivo u superlativu.

Antonio Ahel ATA Images

 

Svi intervjui su zabeleženi, a jedan od njih koji se ticao samog početka veze nedavno je ponovo dospeo na portale.

Dragana se u njemu podsetila kako joj se Toni udvarao, ali i gesta koji nikada neće zaboraviti.

- Za dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Kada je jednom, tad na početku, došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam i rekla da nije trebalo - kazala je folk zvezda.

Pročitajte: Dragana Mirković obeležila Svete Trojice prvi put bez Tonija! Evo ko sada sedi na mestu domaćina, mlad je i prezgodan (FOTO)

- Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila.

- Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest! - zaključila je.

mirko tabašević

 

Nema sumnje da je otac Draganinih naslednika Marka i Manuele oduvek bio galantan, što dodatno potpiruje sumnje i postavlja pitanje zašto on još uvek sporazumni razvod nije potpisao.

Komentari (0)

Loading