Celebrity News

Koliko je samo zgodan! Đina Džinović predstavila novog dečka (FOTO)

Novi dečko Đine Džinović ne želi da bude deo javnosti

Koliko je samo zgodan! Đina Džinović predstavila novog dečka (FOTO)

Instagram

Novi dečko Đine Džinović pažljiv je i romantičan, bar je to prvi utisak na osnovu fotografija koje naslednica Harisa i Meline Džinović deli sa pratiocima na Instagramu.

Ćerka muzičara i dizajnerke pre par dana otputovala je na more, gde uživa u blagodetima primorja, zavodljivim plažama, istovremeno uzbudljivom noćnom životu, odličnoj muzici i ispijanju najskupljeg šampanjca.

Pročitajte: Đina Džinović želi novi identitet... Harisu će ovo teško pasti

Navikla je Đina na život na visokoj nozi, što ponosni otac uprkos razvodu ne želi da joj uskrati, a po svemu sudeći i njen izabranik može sve to da isprati.

Instagram

 

Reklo bi se da influenserka i njen novi dečko, kojeg je tek danas predstavila javnosti, borave u jednom od najskupljih letnjih kompleksa.

Instagram

 

Želela je brineta da se pohvali da je ponovo zaljubljena, ali nije htela da se sazna i u koga, stoga je slikala tek deliće tela zgodnog momka, za kojeg u jednom od instastorija tvrdi da je njena srodna duša.

Instagram

 

Novi dečko Đine Džinović, osim što lepo izgleda, izuzetno je i maštovit, o čemu svedoči poruka u automobilu, na tabletu na pozadini suvozačevog sedišta: „Volim te Đina”.

Pročitajte: Kan i Đina imaju stav o roditeljskoj svađi- Jednoglasno se izjasnili, ovo niko nije očekivao

Da li je ovoga puta Melininu naslednicu pogodila Amorova strela direktno u srce i da li je reč o pravoj ljubavi na duže staze, vreme će pokazati.

Instagram

 

Za sada se zna da je Đina kraj novog mladića srećna.

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading