Celebrity News

Đole Đogani krio da mu je ljubavnica trudna: Razotkrila ga ona od koje je to najmanje očekivao (FOTO)

Ćerka Đoleta Đoganija otkrila malo poznate porodične detalje

Đole Đogani krio da mu je ljubavnica trudna: Razotkrila ga ona od koje je to najmanje očekivao (FOTO)

Luka Šarac

Ćerka Đoleta Đoganija obožava muziku i svet estrade.

Budući da je odlučila da svoj put sama gradi bez pomoći roditelja, normalno je što još uvek nije dosegla veliku popularnost i nema pesmu po kojoj bi bila prepoznatljiva.

Pročitajte: Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić iznela PORODIČNU BOL - Evo kako moj otac RAZLIKUJE decu iz prvog i drugog braka! Da ti srce pukne!

Lični pečat Silvije Đogani je to što prelepo peva, istovremeno joj dosta u karijeri pomaže to što nosi prepoznatljivo i, reklo bi se, unikatno prezime.

Zbog tog prezimena, kako je nedavno istakla, ima koristi, ali je u prošlosti i te kako imala puno problema najpre u školi a i kasnije u životu jer je dete popularnih, a razvedenih roditelja.

Razvod kaže da ni njoj ni sestri nije teško pao, ipak ideja da njihov otac Đole ne voli više njihovu majku Slađu Delibašić, već da je sada u vezi sa Vesnom, koju poznaju od malih nogu, te da sa njom čeka i dete bio je pravi udarac za njih.

Ata Images

 

- Bila sam peti razred, 11 godina, mislim da mi nije pao teško jer smo uvek u porodici pričali o svemu, znali smo šta se dešava i uvek smo imali otvoren odnos i sa mamom i sa tatom.

- Moja sestra i ja smo bile upućene u sve i mi smo bile za to da ako im ne ide zajedno i ukoliko ne vide budućnost, da se razdvoje.

Bojan Vuković

 

- U to vreme nije bilo puno razvoda, ja sam bila jedina u odeljenju koja ima razvedene roditelje, ali mi nije bilo teško - počela je priču ćerka Đoleta Đoganija, a zatim otkrila malo poznate detalje njenog odnosa sa Vesnom.

- Mi Vesnu znamo odmalena, odrasle smo uz nju, ona je bila sa nama. Zna nas od moje pete godine. Tati je teško bilo da nam to kaže, Vesna je bila u drugom stanju kada nam je rekao. 

- Davno je bilo, ne mogu da se setim osećaja koji je bio u meni, ali sigurno da je bilo teško. Nismo očekivali tako nešto, drugačije je kada je tu neko konstantno sa tobom, a drugačije bi bilo da je on doveo neku potpuno drugu ženu koju ne poznajemo - priznala je.

Luka Šarac

 

Devojka Đoleta Đoganija očigledno je začela u periodu dok razvod sa Slađom nije priveden kraju, zbog čega je sve bilo dodatno bolno.

Iz ponosa njegova bivša izabranica spakovala je kofere i sa decom napustila porodičnu kuću, u koju se kasnije sudskim postupkom vratila.

Pročitajte: Prva fotografija unuke Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić isplivala u javnost! Tija je nestvarna lepotica, pogledajte na koga liči (FOTO)

Danas na imanju Đoganijevih postoje tri kuće. Jedna je reorganizovana u vrtić, u druge dve žive Silvija i njena sestra.

M.M./ATAImages

 

Majka je zasebno, dok Vesna i Đole imaju svoj kutak sa drugo dvoje dece.

 

 

 

Komentari (0)

Loading