Celebrity News

Pet godina od smrti najlepše Srpkinje: ON ju je voleo kao Boga, ošišao se na ćelavo zbog nje, a nakon smrti mu se javila u snu

Godišnjica smrti najlepše Srpkinje obeležena danas

Pet godina od smrti najlepše Srpkinje: ON ju je voleo kao Boga, ošišao se na ćelavo zbog nje, a nakon smrti mu se javila u snu

Instagram

Peta je godišnjica smrti zvanično najlepše Srpkinje, koja je tokom manekenske karijere ponela i titulu najlepše žene na nivou Evrope, a potom je dobila i zvanje mis fotogeničnosti.

Javnost i pojedine javne ličnosti, s kojima se ona družila, saosećaju sa članovima porodice, još uvek neutešnim zbog preranog odlaska jednog divnog mladog bića.

Pročitajte: Obeležena godišnjica smrti Nebojše Glogovca - Vojin se oglasio pa otkrio dugo čuvanu tajnu svog kuma (FOTO)

Mis Srbije za 2009. godinu Dijana Milojković, kasnije poznata u medijima kao devojka Stefana Karića, prošla je kroz pravu agoniju.

Na redovnom ginekološkom pregledu 2015. ustanovljen joj je karcinom grlića materice i to galopirajući.

Naredene godine doktori za nju nisu imali dobre prognoze. Rak se proširio na limfne žlezde, vrat, a uprkos lošim prognozama ona nije poklekla.

 

 

Naprotiv, borila se do zadnjeg dana te uspela borbom da poživi do 2019. godine kada je izgubila bitku sa opakom bolešću.

Odlikovali su je lepota, harizma, borbenost, koja se najviše isticala u ideji da uprkos sopstvenoj fizičkoj slabosti pomogne drugim ženama i predstavi im kancer kao rešiv problem u većini slučajeva i preventivni pregled kao obavezu na šest meseci.

Sve vreme dok se lečila momak, rijaliti igrač Stefan Karić, bio je uz nju. Kada je zbog hemioterapija ostala bez kose, iz solidarnosti se ošišao na ćelavo.

Voleo ju je mnogo, nažalost, u nekom momentu došlo je do kraha veze.

 

 

- U pitanju je neverstvo sa njegove strane. Sam kraj je bio jako ružan, ali iako kažu da ljude pamtimo po tome kako odlaze, ja sam mu zahvalna na svemu sto je učinio za mene, kao i na vremenu koje je proveo sa mnom. Srećna sam što sam u svojoj patnji i bolu ostala ista. Ne sudim, ne merim i umem da oprostim - ispričala je Dijana, za Stefana je to bila sitnica.

Uprkos raskidu nikada nije prestao da je voli.

- Voleo sam Dijanu kao boga! Od trenutka kada sam je video, zaljubio sam se. Ona je bila moja najveća ljubav, sa njom sam hteo sve! Hteo sam da se venčamo i da imamo puno dece. Nikada mi nije padalo na pamet da možemo da se posvađamo zbog tako nekih gluposti. Raskinuli smo zbog sitnice.

Pročitajte: Potresno! Sanja Papić objavila najtužnije vesti! Nije smogla snage da zadrži suze

Godišnjica smrti obeležava se 22. jula, a po Karićevim izjavama, taj broj je odranije poseban za njega, dok je nakon Dijanine smrt dobio dodatnu notu.

- Mene svuda prati taj broj 22. Vezano i za Dijanu i za sve. Imam istetovirano 22 ovde... Kad sam bio mlađi viđao sam non-stop 22, 22... S jednim drugom sam blejao, nismo imali love, imao sam 500 din i odemo do kazina i stavim na dva 22 po 250 dinara.

 

 

- I dobijem. Upoznam se s Dijanom 22. Ona 22. saznala da ima kancer. 22. preminula. 22. joj se rodi bratanica koja se zove Dijana isto, 20 dana pre nego što je ona umrla. 

Komentari (0)

Loading