Celebrity News

Melina stala na put Harisovoj sreći: Posle jednog pitanja, devojka ga napustila bez reči

Pomirenje Harisa i Meline Džinović ponovo je tema

Melina stala na put Harisovoj sreći: Posle jednog pitanja, devojka ga napustila bez reči

M.P/ Antonio Ahel ATA images

Nakon što su na svoj brak stavili tačku, Melina i Haris otpočeli su svako svoj život. I dok je ona sreću pronašla kraj drugog partnera, Haris je otpočeo novu romansu koja je ubrzo doživela krah.

Naime, prema pisanju lista Paparaco, pomirenje Harisa i Meline Džinović bila je tema spora pevača i njegove nove izabranice:

Pročitajte: Posle dva meseca tišine, Melina objavila prelepu vest! Svi joj čestitaju!

- U početku je sve bilo lepo, ali nekako kako je vreme odmicalo devojka je počela da pritiska Harisa. Nije bila sigurna da je on preboleo Melinu, a onda je ulazila u rasprave sa njim zbog gradskih priča. Neko joj je rekao da je sa njom kako bi bivšu ženu pravio ljubomornom, pa onda ona krene oko toga da napada Harisa, a onda u novinama pročita neki tekst pa počne i oko toga da ga guši.

Uglavnom, njoj je smetalo sve što se tiče Meline. Čak je u jednom momentu pitala Harisa zbog čega neke stvari koje su u kući, a koje je kupila Melina nije još bacio - priča izvor za pomenute medije i dodaje da ju je potencijalno pomirenje Harisa i Meline Džinović mučilo:

Mirko Tabašević

 

- To je počelo njega da opterećuje, seo je jedno veče i fino joj objasnio da je najpametnije da se raziđu jer njemu ne pada na pamet da trpi ljubomoru, niti da svaki dan objašnjava da li i dalje voli Melinu i šta bi bilo kad bi bilo. Rekao joj je da sa Melinom ima dvoje dece i da je sve ispričao javno što je imao, te da neće više da reaguje na svaku glupost i da se bavi time ko šta kaže i ko je šta napisao.

Ona je pokušala da ga nagovori da joj da drugu šansu, ali joj je Haris objasnio da nisu deca i da je u redu da se raziđu kao prijatelji. Ono što ga je šokiralo, jeste poruka koju mu je poslala nakon nekoliko dana. Pitala ga je da li je istina da će da se pomiri sa Melinom. Nije mogao da poveruje šta čita, i onda joj je napisao 'Možda da, možda ne’. Nije znao šta da joj odgovori na tu glupost.

Mirko Tabašević

 

Inače, Harisova bivša izabranica takođe je 15 godina mlađa preduzetnica, za koju kažu da veoma liči na Melinu. Prema pisanju medija, upoznao ju je i sa decom, ali ljubavi je neočekivano brzo došao kraj, a za to je nesvesno kriva Melina.


 

Komentari (0)

Loading