Celebrity News

Tanja Savić otpočela zajednički život sa Mukijem, pa svekru i svekrvi poručila: Nikoga ne treba da zanima kako ja živim, sama plaćam račune

Svekar i svekrva Tanje Savić bili su velika briga pevačice

Tanja Savić otpočela zajednički život sa Mukijem, pa svekru i svekrvi poručila: Nikoga ne treba da zanima kako ja živim, sama plaćam račune

Antonio Anhel / Ata images

Kako će budući svekar i svekrva Tanje Savić prihvatiti to što im se sin zaljubio u čak 11 godina stariju ženu, majku dvoje dece i estradnu umetnicu, svi su se pitali.

Najpre je sama pevačica imala nedoumice u vezi sa tim, što je i priznala nedavno u emisiji kod Sanje Marinković.

Pročitajte: Istina je! Tanja Savić potvrdila najlepše vesti

Tanja je, na temu muško-ženskih odnosa u emisiji „Magazin In” spomenula činjenicu da je pilot Muhamed Muki Bešić od nje mlađi 11 godina, te da joj je to u početku udvaranja pa kasnije i veze stvaralo blagu nelagodnost.

U par rečenica kojima je objasnila kako se oslobodila predrasuda, svekar i svekrva Tanje Savić našli su se u priči kao i njeni roditelji i sinovi Maksim i Đorđe, koje ima iz prvog braka.

 

 

- Problem je bio kod mene u stvari, njemu razlika u godinama nije predstavljala problem. Kod mene da, ja sam bila ono jao šta će... imam i dvoje dece, malo je to bilo i pitanje kako će moji da prihvate i njegovi, naravno, sve to stoji - počela je priču folk zvezda pa zaključila:

- Na kraju sam shvatila da uopšte nije važno i nikoga ne zanima, niti interesuje kako ću ja da živim, pošto meni niko ne plaća račune.

- Niko ne živi sa mnom, ja živim lično sama sa sobom, sa njim sada i sa svojom decom. Koga briga.

Pročitajte: Tanja Savić stavila tačku na nagađanja- Svašta se priča, ali ovo je prava istina o Mukiju

Očigledno je da je estradna umetnica tokom vremena sazrela, osamostalila se, čemu je doprineo bolan razvod, ali i borba za starateljstvo.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Sada ponovo voli, srećno je zaljubljena a priča se da planira i venčanje naredne godine.

Komentari (1)

Loading
MM

18:32 20.07.2024

Sta te briga, ima ko da ti se igra sa decom...tu su negde po godinama