Celebrity News

Radovan Vujović sa Milenom Radulović planirao porodicu, a sada mu druga rodila dete

Radovan Vujović postao otac, celu noć slavio s prijateljima

Radovan Vujović sa Milenom Radulović planirao porodicu, a sada mu druga rodila dete

ata images/ma/antonio ahel

Da je Radovan Vujović postao otac, doznalo se putem Instagram profila dramskog umetnika.

Mada intimu strogo čuva od očiju javnosti, glumac trenutak najveće sreće nije mogao da prećuti, stoga je sa pratiocima podelio par slika slavlja.

Pročitajte: Pre nego što se udala za zgodnog odbojkaša, ljubila je ovog poznatog kolegu - On je bio velika ljubav Nade Macanković (FOTO)

Kako običaj nalaže, čim mu je izabranica javila da je sa porođajem proteklo sve u najboljem redu, da se ona i beba osećaju dobro, bivši momak Milene Radulović okupio je društvo i sa njima uživao u pesmama dobrodošlice upućenih malenoj Olgi.

Da, zaključak je da je Radovan Vujović postao otac devojčice te da je naslednici dao ime Olga, što je po tumačenju stručnjaka izvedenica od imena Helga, što znači sveta, blagoslovena, svetla.

Dalibor Danilović

 

Devojčica koja je na rođenju dobila čistu desetku bila je razlog da glumca prijatelji potpuno pocepaju, što je još jedan domaći običaj.

Među onima koji su s radošću cepali majicu novopečenog tate bio je glumac Viktor Savić, koji već duže vreme svoj emotivni život skriva od medija, stoga nikoga ne bi začudilo ako bi se i on kroz koji mesec oglasio istim povodom.

Pročitajte: Ovo više nije taj čovek - Raša Vujović pustio BRADU DO POJASA, nestao iz javnosti i potpuno se transformisao (FOTO)

Pored njega bilo je tu dosta kolega sa kojima je Radovan u odličnim odnosima, a javnost se upitala da li je i Milena Radulović bila pozvana na žurku.

Instagram

 

Poznato je da je ona sa bivšim, sa kojim je planirala brak i porodicu, ostala u prijateljskim odnosima te da ju je on podržao u slučaju Mike Aleksića.

 

Komentari (0)

Loading