Celebrity News

To više nije čovek koga sam poznavao: Radoš Bajić duboko razočaran u Ristovskog - Gde je nestao moj najbolji drug?

Radoš Bajić o Lazaru Ristovskom, njegove reči glasno odjekuju

To više nije čovek koga sam poznavao: Radoš Bajić duboko razočaran u Ristovskog - Gde je nestao moj najbolji drug?

A.H./Katarina Drajic/AtaImages

Glumac i reditelj Radoš Bajić na društvenoj mreži Instagram objavio je fotografiju iz rane mladosti, sa svojim tada najboljim prijateljem. Radoš Bajić o Lazaru Ristovskom u opisu fotografije rekao je sledeće:

- On iz Ravnog Sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On grize jabuku, ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća. Sve to pre pola veka, na beogradskom asvaltu ispred Skupštine - otpočeo je on priču o dva najbolja druga.

Pročitajte: Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena, iza Radoša Bajića je Milena - 288 dana proveo je sa njom na onkologiji

- Nas dvojica, čisti, mladi, i visoki kao jablanovi, studenti glume i najbolji drugovi. Noć, dan - bez prestanka, uvek i svuda zajedno. Vreme oskudnosti i siromaštva, ali i idilična priča o večnom zavetu, o drugarstvu, časti i poštenju - napisao je Radoš Bajić o Lazaru Ristovskom, pa otkrio kako se njegov prijatelj godinama kasnije promenio.

- Pedeset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo, u pohlepu i gramzivost, u bahatost i otklon od svake normalnosti… To više nije čovek koga sam poznavao, čijim uspesima sam se radovao, sa kojim sam delio snove i prelepu mladost…

 

 

- Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj - čak ni meni? Koji bi sve za sebe. Bože Svevišnji, ako nam uzimaš snagu, sačuvaj nam dušu, obraz i čast - napisao je u opisu fotografije koju je objavio.

Komentari (0)

Loading