Celebrity News

Jedina fotografija Danice Maksimović i Todora Lolića sa sinom: Emocije se ne mogu rečima opisati

Porodična fotografija Danice Maksimović sa sinom i suprugom

Jedina fotografija Danice Maksimović i Todora Lolića sa sinom: Emocije se ne mogu rečima opisati

Antonio Ahel/ATA Images

Danica Maksimoivć i njen suprug Todor Lolić zajedno su više od četiri decenije. Iako pred matičara nikada nisu stali, niti je za njih papir predstavljao potvrdu bračne sreće, svoju zajednicu nazivaju brakom, a ljubav su krunisali rođenjem sina Miloša.

Pročitajte: Pred kraj godine ostvarenje najlepših želja - Danicu Maksimović sin obradovao vestima

Lepa glumica i uspešni lekar svoju ljubavnu priču čuvali su i negovali pažljivo, trudeći se da je što manje izlažu radoznalim pogledima, stoga se u javnosti pojavila samo jedna porodična fotografija Danice Maksimović sa sinom i suprugom, i to iz vremena kada je Miloš bio mali dečak.

Iako se tokom duge četiri decenije sa suprugom u javnosti retko pojavljivala, za naš magazin svojevremeno je otkrila da je on u njenom životu bio najveća podrška.

Privatna Arhiva

 

– Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo.

Komentari (0)

Loading