Celebrity News

Je l' se ovo zove sporazumno? Karleuša i Duško podelili imovinu, evo kome pripadaju sve nekretnine osim jedne

Jelena Karleuša i Duško Tošić podela imovine

Je l' se ovo zove sporazumno? Karleuša i Duško podelili imovinu, evo kome pripadaju sve nekretnine osim jedne

F.S.,Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić uspeli su da se dogovore oko podele imovine stečene u braku, saznaje Telegraf.rs.

Finalni dogovor o podeli imovine Jelene Karleuše i Duška Tošića je da će se sve, u braku stečene nekretnine, prepisati na ime njihovih ćerki Atine i Nike, osim jedne, koja u potpunosti pripada Jeleni.

Pročitajte: Duško Tošić dotukao Jelenu - Pogledajte gde je i sa kim sinoć bio u Beogradu (FOTO)

Reč je, naime, o vili na Dedinju, koju su 2018. godine kupili od Dragana Stojkovića Piksija i koju je većinski otplatila Jelena.

Pored ove vile, Duško i Jelena poseduju dupleks na Dedinju, kao i još jedan stan na opštini Savski venac, te će te nekretnine pripasti devojčicama.

Kako dalje piše pomenuti portal, Duško i Jelena dogovorili su se i oko raspodele troškova za decu, te Duško ima obavezu da do Atinine i Nikine 21. godine snosi troškove njihovog školovanja, kao i da im finansira letovanje i zimovanje.

Srđan Stevanović/Getty Images/antonio ahel/ata

 

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari biće sporazumno rešene u narednom periodu - započela je Jelena tada u svom saopštenju.

- Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne napise sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom, kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - završila je Jelena objavu iz 2022. godine.

Od tada je bračni par imao poteškoća u vezi sa dogovorom o sporazumnom razvodu i podeli nekretnina, ali čini se da se sada zajedničkim snagama bore da u interesu svojih naslednica sve okončaju sporazumno i mirnim putem.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading