Celebrity News

Majko, zar tako o deci? Jelena Đoković uporedila Stefana i Taru

Izjava Jelene Đoković iznenadila javnost

Majko, zar tako o deci? Jelena Đoković uporedila Stefana i Taru

Clive Brunskill / Getty Images

Izjava Jelene Đoković o vaspitanju dece, ali i ličnim izazovima koje pred nju postavljaju Stefan i Tara, podigla je dosta prašine.

Kao neko ko je roditeljstvu potpuno posvećen, Jelena u poslednje vreme drži brojne panele sa eminentnim stručnjacima, na temu izazova koja roditeljstvo nosi.

Pročitajte: Novak Jeleni čestitao rođendan na jedinstven način - Strasno je grli i ljubi, nikad ga ovakvog nismo videli

Kao nekoga ko shvata osetljive želje i potrebe dece, izjava Jelene Đoković, u kojoj je pomalo nesmotreno otkrila da je na jedno dete ipak slabija, naišla je na salvu komentara.

Naime, supruga Novaka Đokovića otkrila je da je njen sin Stefan njena slaba tačka.

- Izazovno je baviti se generalno decom... Ne delim ih po polovima, ali čini mi se da mi je lakše sa starijim sinom nego sa ćerkom. Možda jer sam osetljivija na njega, jer je prvo dete, prvo moje iskustvo u roditeljstvu - rekla je pa dodala:

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

- S druge strane, i te kako uživam u Tarinim avanturama - rekla je Jelena, pa otkrila da su ona i Novak sjajan tandem kada je vaspitanje dece u pitanju.

- Strah je uvek prisutan, pokušavam da shvatim šta je racionalno, šta nije. Novak i ja smo dobar tim, dobar tandem, ljudi koji moraju dosta da uče da bi bili bolji - zaključila je ona.

Upravo ova izjava Jelene Đoković naišla je na brojne kritike na društvenim mrežama, prevashodno od strane drugih majki koje su tvrdile da se deca vole podjednako i da ne bi smelo biti mesta za favorizaciju.

Komentari (3)

Loading
Lucky

09:00 15.07.2024

Mnogo bi pametnija bila da cuti! Do sada od nje nista pametno nisam cuo ali,gluposti jesam!