Celebrity News

Devojka Lazara Ristovskog se pokajala! Ni godinu dana od početka veze priznala: Plašila sam se svakog momenta

Razlaz Lazara RIstovskog i Anice Lazić nešto je što se u medijima stalno spominje

Devojka Lazara Ristovskog se pokajala! Ni godinu dana od početka veze priznala: Plašila sam se svakog momenta

ata images/zorana mandic, atnonio ahel

Razlaz Lazara RIstovskog i Anice Lazić, po mišljenju šire javnosti, očekivan je.

Glumac i njegova 39 godina mlađa izabranica od samog početka na udaru su šire javnosti, koja im nikada nije predviđala blistavu i zajedničku budućnosti.

Pročitajte: Sad je i zvanično - Anica i Lazar se više ne razdvajaju

Razloga je sijaset zbog čega su eventualno pojedini muškarci stali uz Lazara i tek pokoja dama uz Anicu.

Pitanja poput da li će Lazar poželeti da sa mladom umetnicom stane na ludi kamen i ponovo postati otac kada mu je vreme da bude deda, isplivala su na prvo mesto liste protiv ove veze, ipak čini se da reditelja i njegovu emotivnu partnerku negativne prognoze, zapitkivanja i negodovanja ne zanimaju mnogo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Prepustili su se onome što nemaju prilike svi u životu da dožive - ljubavi.

Lazaru se dogodilo da čak dva puta to oseti.

Kraj supruge Danice Ristovski, takođe glumice, proveo je gotovo 40 godina, ima dvojicu sinova i unuka ipak ubrzo po razvodu od nje isto je osetio prema Anici, mladoj devojci koja ćerka može da mu bude, školovanoj u inostranstvu ali vrlo talentovanoj za glumu i pisanje.

Može samo da se pretpostavi čime je to Anica osvojila Lazara, ono što nije jasno je šta je to jedna devojka pronašla kod muškarca sede kose.

instagram

 

Razumeli ih ne razumeli, možemo samo da čestitamo hrabrosti zaljubljenog para koji je po svemu sudeći ovom osobinom uvek mogao da se pohvali, najpre Anica.

Pročitajte: Devojka Lazara Ristovskog obradovala porodicu predivnim novostima! Sledi posebno životno poglavlje, glumac ponosan

Devojka Lazara Ristovskog nedavno je, elem, na Instagramu podelila objavu, u kojoj jasno stoji da se plašila svakoga trena u svom životu, ali i da je pored toga uvek radila šta je želela.

instagram

 

Sada ju je hrabrost dovela do glumca, te je krajnji zaključak da se bar još neko vreme razlaz Lazara Ristovskog i Anice Lazić neće dogoditi.

Komentari (1)

Loading
Mirenda

16:33 12.07.2024

Kriza pooooznih godina, da ne kažem- borba za život ili borba protiv smrti. Jaaaadno.