Celebrity News

Važi za jednu od najzgodnijih voditeljki, a skoro je nikada nismo videli u bikiniju: Aleksandra Jeftanović pokazala savršeno telo (FOTO)

Kupaći Aleksandre Jeftanović stoji kao saliven

Važi za jednu od najzgodnijih voditeljki, a skoro je nikada nismo videli u bikiniju: Aleksandra Jeftanović pokazala savršeno telo (FOTO)

Instagram/Aleksandra jeftnaović

Kupaći Aleksandre Jeftanović nije često tema medija, iz razloga što voditeljka izbegava takvu vrstu predstavljanja.

Istina, uradila je par kampanji za leto, zbog čega je pozirala u izuzetnim komadima i to objavila na Instagramu, ipak njenih privatnih slika s plaže ima vrlo malo.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović prvi put u karijeri otvorila vrata svog doma - Pokazala omiljeni kutak u luksuznom stanu (FOTO)

Svi koji voditeljku dobro poznaju, upoznati su sa činjenicom da joj majka godinama živi u Italiji, zbog čega joj je zemlja oblika čizme, zemlja Venecije, Julije i Romea, zemlja mode postala drugi dom.

Samim tim, Aleksandra bar tri puta godišnje obilazi mediteransku obalu, a otkako je postala majka, čini se da ona to čini još češće.

 

 

Bilo da je oktobar ili pak april ili kao sada jul, na njenom Instagram profilu mogu se videti slike širokih peščanih obala, bajkovitih plaža, modernih plažnih kafea, a povremeno tek može se zaključiti i kakav je to kupaći Aleksandre Jeftanović, tačnije koji model je ona odabrala te sezone.

Proteklih godina ona je, sudeći po fotografijama, birala komotne komade koji su joj zgodni da potrči za decom Anom i Aleksom, sa njima pravi dvorac u pesku pa i pliva, a već kako su oni malo porasli i u velikoj meri su samostalni Aleksandra se okrenula bikiniju.

 

 

 

Komentari onih koji je prate su potpuno pozitivni, čak brojni pratioci sa oduševljenjem posmatraju kako jedna mama, u 48 godini izgleda.

Telo ko struna, zategnuto, bez trunke celulita Aleksandrini su letnji aduti, a po svoj prilici i odlični modni izbori.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović neutešna zbog smrti voljenog - Već nedostaješ (FOTO)

Pored kupaćih kostima ona voli da svoj plažni asesoar upotpuni kaftanom ili pak šeširom i naočarima, zbog čega izgleda svetski.

Ako želite da vidite šta ona smatra da je ove sezone u trendu, idite na OVAJ LINK.

Komentari (0)

Loading