Celebrity News

Đole bi bio ponosan: O Aleksi, Jovani i Jeleni tek će se pričati, zvezde su na njihovoj strani

Aleksa Balašević dobio nagradu za film Megdan

Đole bi bio ponosan: O Aleksi, Jovani i Jeleni tek će se pričati, zvezde su na njihovoj strani

Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe Balašević, jedan od najkreativnijih stvaralaca na ovim prostorima, napustio nas je pre tri godine. Iza njega su ostali Jelena, Jovana i Aleksa Balašević koji su i sami okrenuti umetnosti.

O tome svedoči i njihovo zajedničko delo, koje je već krenulo put sveta, dok će u Srbiji imati premijeru na jesen.

Promo

 

Naime, Aleksa i njegova sestra Jelena, zajedno sa Gvozdenom Đurićem, napisali su scenario za film „Megdan: Između vode i vatre”, koji je svetsku premijeru imao u Napulju.

Pročitajte: Simona je dedina naslednica, a mala Petra krenula stopama svoje mame - Jovana Balašević ne može biti ponosnija (FOTO)

Štaviše, debitantsko ostvarenje Balaševića juniora osvojilo je čak dve nagrade na prestižnom italijanskom filmskom festivalu „Iskija global fest”.

Nagrada „Zvezda u usponu” pripala je glumcu Viktoru Saviću, dok je producent i scenarista Aleksa Balašević primio nagradu za najbolji debitantski film na festivalu.

Promo

 

Jedna od uloga pripala je i Jovani Balašević, a tu su i Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Petar Božović...

Film „Megdan: Između vode i vatre” je uzbudljiva sportska drama. Prati život čuvara u noćnom klubu koji je na kraju svoje sportske karijere, ali ima i moralni dug iz prošlosti koji dolazi na naplatu.

Promo

 

Interesovanje za film koji je snimio Aleksa Balašević pokazao je i Sting.

Promo

 

Svetska muzička zvezda prisustvovala je premijeri i uputila reči hvale autorskoj ekipi.