Celebrity News

Rastko i Marija danas slave: Stigle predivne vesti nakon dve godine veze (FOTO)

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića svakoga dana sve je lepša

Rastko i Marija danas slave: Stigle predivne vesti nakon dve godine veze (FOTO)

Boško Karanović

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića, po mišljenju fanova glumačkog para, trebalo bi da završi brakom.

Da li će se to i dogoditi vreme će pokazati, ono što je za sada izvesno je da se glumica, tačnije voditeljka i njen izabranik veoma vole, da gaje međusobno poštovanje i poverenje, te da svakodnevno sve čine da jedno drugo učine srećnim.

Pročitajte: Mariji Veljković sin slomio srce! To što joj je rekao zauvek će zapamtiti

Mala romantična iznenđenja posebno su im draga, a iz dana u dan dokazuju da su oslonac i podrška i u najtežim situacijma.

Boško Karanović

 

Za kratko vreme Rastko, koji nema svoju decu, zavoleo je Marijine naslednike iz braka sa arhitekotom Milanom Milovanovićem,što ju je u neku ruku i osvojilo i dodatno njemu približilo.

Rosa, Neva i maleni Đurađ, o čijim glumačkim talentima se uveliko priča, smatraju glumca drugim ocem, a to koliko su mu privrženi možda čak i najbolje svedoče snimci koje voditeljka objavljuje na Instagamu.

Pročitajte:Oslobađa viška vode, topi kilograme, a sprema se za 3 minuta - Detoks napitak Marije Veljković zbog kog ima vitku liniju

Ona je danas sa pratiocima podelila video kojim je zabeležila iznenađenje za sina.

Instagram

 

Rastko je, očigledno bio inicijatro, te su zajedno sa ćerkicama Rosom i Nevom, Đurađa iznenadili tortom i rođendanskom pesmicom.

Instagram

 

Deluje da veza Marije Veljković i Rastka Jankovića ima svetlu budućnost, šta vi mislite?

 

 

Komentari (1)

Loading
mikele.architect

11:02 06.07.2024

Ova veza nema perspektivu.Sve je nekako na "mišiće".Posle fijaska njenog braka zbog nevere,prevare, koju je pduže vremena pravila sa kaskaderom Urošem naturila se Rastku ni krivom ni dužnom i kao pijavica se drži njega jer je propala u svakom smislu reči.Sa njim u vezi pokušava da nam servira neku normalnost.Pući će "tikva" jer im je situacija komplikovana...