Celebrity News

Otac nije hteo ni da se javi, a nakon maćehinih reči se slomila: Detalji poziva koji je Vesni Đogani uništio život

Otac Vesne Đogani uradio je neoprostivo

Otac nije hteo ni da se javi, a nakon maćehinih reči se slomila: Detalji poziva koji je Vesni Đogani uništio život

K1 TV screenshot

Pevačica Vesna Đogani imala je teško detinjstvo. Naime, otac Vesne Đogani po njenom rođenju napustio je porodični dom i ostavio nju i majku.

Vesna je zbog teških životnih uslova neko vreme kao devojčica živela u Zvečanskoj jer majka nije imala sredstava da joj pruži normalan život, što joj pevačica nikada nije zamerala, jer su nakon svega našle način da ipak budu zajedno.

Pročitajte: BOLEST Vesne Đogani više se ne može sakriti - Odlučila da sve prizna javno, ovo je njeno saopštenje

- Ipak razumem svoju majku, jer je bila primorana da to uradi, nije mogla da me izdržava i bilo joj je mnogo teško, mnogo je patila u tom periodu. Ali nema opravdanja za oca koji ostavi svoje dete i ne želi da bude ni u kontaktu sa njim - rekla je jednom prilikom Vesna.

- Međutim oprostila sam mu to, jer ne želim da trujem svoju dušu više takvim stvarima - opisala je ona u emisiji “Preživeli” detinjstvo Vesne Đogani i otkrila da je posle Zvečanske utočište pronašla kod kumova, koji su je gledali kao svoje dete.

 

 

Do sedme godine Vesna je živela sa kumovima, a zatim je prešla kod majke, dok je kumove za koje je bila jako vezana redovno posećivala.

Otac Vesne Đogani bio je figura koja je njenom životu nedostajala, te ju je jedna drugarica posavetovala da ga potraži. 

- Na nagovor drugarice Katarine sam jednom pokušala da ga okrenem. Našle smo telefon i ja sam pozvala, a javila se njegova tadašnja supruga Vera. Ja sam rekla: “Dobar dan, ja sam Vesna, vaš suprug je moj tata. Samo sam želela da vam kažem da ja postojim.”

- Ona mi je na to samo odgovorila: “Ne, ti ne postojiš. Nemoj više da nas zoveš”, i prekinula je vezu. Od tada više nisam nikad pokušavala da ga nađem - sa tugom u očima ispričala je u pomenutoj emisiji Vesna.

Komentari (0)

Loading