Celebrity News

Novak Đoković uhvaćen sa glumicom koju je otac zlostavljao: Uspela je jer je bila ružna, sad je prava bomba

Ljubav Jelene i Novaka Đokovića počela je još tokom srednjoškolskih dana

Novak Đoković uhvaćen sa glumicom koju je otac zlostavljao: Uspela je jer je bila ružna, sad je prava bomba

Profimedia

Kakva i kolika je ljubav Jelene i Novaka Đokovića domaća javnost stalno spekuliše.

Dok jedni veruju da teniser i predsednica Fondacije Novak Đoković ne mogu jedno bez drugog, te da je reč o pravoj bajkovitoj ljubavi, ima i onih koji nisu u potpunosti sigurni u te tvrdnje.

Pročitajte: Zbog čega Novak nikad ne priča o svom teči - Rođena sestra Dijane Đoković udata je za ovog slavnog Srbina

Takozvane neverne Tome ubeđene su da je kraj braka tenisera jako blizu.

Uprkos predivnim emotivnim i romantičnim snimcima, koje on gotovo svakodnevno objavljuje na Instagramu, a tiču se supruge, nije moguće razuveriti ih i opovrgnuti ideju da Jelena nije za Novaka.

Ljubav Jelene i Novaka Đokovića ranijih godina, pre nego što je teniser postao broj jedan i oženio se, nije bila toliko interesantna medijima, pa ni ljubiteljima tenisa.

 

 

Tek pošto se supruga sportiste oslobodila i počela da daje intervjue, da govori na temu braka, podrške Novaku i roditeljstvu, iz nekog razloga, sve što je vezano za nju i njen odnos sa sportistom počelo je da intrigira javnost.

Nedavna objava osvanula na profilu tenisera sa proslave Jeleninog rođendana posebno je podigla prašinu, iako tu nije bilo ničeg pompeznog.

Bračni par uživao je u proslavi i razmenjivao nežnosti, ali kako se u svemu može naći nešto pozitivno i negativno, tako su one neverne Tome pokušale da odnos ludo zaljubljenih obezvrede.

Na svu sreću, Novak i Jelena se ne bave medijskim naslovima i spekulacijama.

Svesni su sebe, svojih dostignuća, ali najpre svoje ljubavi i stabilnosti porodice.

Čini se da nijedna pogrdna reč izneta od strane pojedinaca ne može umanjiti ono što jedno prema drugome osećaju, takođe nijedna slika niti objava pogrešno protumačena.

 

 

Fotografije, generalno postovi na Instagramu njihovo su sredstvo obraćanja onima koji ih vole, a budući da u njihovom braku nema ljubomore ne obraćaju pažnju na to kakav odjek će to imati u javnosti.

Novakova slika sa glumicom Rabel Vilson posebno je zaintrigirala instagramere, koji su istoga trena krenuli sa lajkovima i komentarima, a ni Jelenin lajk nije izostao, što je još jedna potvrda skladnosti i divnog odnosa  koji ona i teniser imaju.

Australijska glumica očigledno je Novakov fan, što je želela da zabeleži fotografijom. Osmeh na njenom licu govori kolika joj je bila čast, a ista situacija je i sa Đokovićeve strane.

Pročitajte: Zašto je Ana Ivanović prekinula svaki kontakt sa Novakom Đokovićem posle toliko godina prijateljstva

Upoznat je Novak sa Rabelinom karijerom, voli njen rad, istovremeno nije mu strana ni njena biografija u kojoj stoji da ju je otac godinama zlostavljao.

 

 

Australijanka je pre izvesnog vremena svoj izgled dovela u red. Od simpatične buce preobrazila se u prelepu zgodnu plavušu što, kako tvrdi, nije mnogima prijalo.

- Svi su želeli da ostanem debela, bila im je potrebna vesela debela žena za filmove - rekla je ranije glumica, koja je takođe istakla da je u karijeri uspela upavo iz razloga jer je bila ružna. 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading