Celebrity News

Haljina od 300 maraka i sako reprezentacije: Ovako su Ana i Vlade Divac izgledali na venčanju

Ana i Vlade Divac objavili fotografiju sa venčanja

Haljina od 300 maraka i sako reprezentacije: Ovako su Ana i Vlade Divac izgledali na venčanju

Boško Karanović

Ana i Vlade Divac oduvek su bili bračni par za primer. Uprkos velikom uspehu, pa i novcu koji su stekli, ostali su pristojni i skromni ljudi.

Boško Karanović

 

Godinama se bave humanitarim radom, a u misiju širenja ljubavi i podrške uključila su se i njihova deca - sinovi Luka i Matija, kao i ćerka Petra koja je u porodicu stigla kao šestomesečna beba.

Pročitajte: "Ja bez Ane ne mogu, ali ona bez mene..." Vlade Divac iznenadio porukom o svojoj supruzi, šta se krije u njihovom odnosu? (VIDEO)

Porodica Divac decenijama živi na relaciji Amerika–Srbija ili boje rečeno na relaciji Los Anđeles – Beograd. Preko okeana su se zaputili kada je Vlade Divac potpisao ugovor za slavne LA Lejkerse, tim koji ga je vinuo među košarkaške zvezde.

Preseljenje se desilo pre tačno 35 godina, nedugo nakon venčanja u Beogradu.

Kako su Ana i Vlade Divac izgledali na svadbi, ali i šta se dešavalo u tom periodu njihovog života otkrila je supruga slavnog sportiste u objavi na Instagramu.

- Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju Jugoslavije. Pred venčanje smo se zaglavili u liftu, pa smo kasnili 15 minuta. Posle mnogo godina sreli smo par koji se venčavao posle nas, na plaži u Majamiju, i častili ih pićem da nam oproste što su morali da čekaju duže svoj red.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

- Vlade je dan pre toga draftovan za LA Lejkerse, a ja nisam imala pojma ko su oni i šta to tačno znači. Bila sam srećna što ću živeti u Los Anđelesu, koji sam pre toga gledala samo u filmovima ' prisetila se Ana i na kraju otkrila da je svadba bila na jednom splavu gde su svi igrali do jutra uz rok muziku.

Komentari (0)

Loading