Celebrity News

Tek što su utihnule glasine da se razvode, Saša i Nevena Joksimović oduševili divnim vestima: O ovome su sanjali

Saša i Nevena Joksimović slave uspeh sina Ilije

Tek što su utihnule glasine da se razvode, Saša i Nevena Joksimović oduševili divnim vestima: O ovome su sanjali

Boško Karanović

Saša Joksimović i njegova supruga Nevena jedan su od najdugovečnijih parova na našoj javnoj sceni. Iza njih su 23 godine velike ljubavi, koja je krunisana rođenjem sina Ilije.

 

Boško Karanović

 

Pre nekoliko meseci proneo se glas da su Saša i Nevena pred razvodom. O tome je svedočila i objava koju je Saša Joksimović podelio na Instagramu: “Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment.”

Pročitajte: Saša Joksimović spakovao kofere i konačno napustio Nevenu - Sa plavušom je koju svi dobro znate, provode se daleko od Srbije

- Kakav crni razvod. Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle 20 godina braka. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko - rekao je kasnije Saša u pokušaju da sve okrene na šalu.

Bilo kako bilo, Saša Joksimović i njegova supruga nastavili su zajednički život, ne krijući da im je sreća sina na prvom mestu.

- Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim - istakao je glumac, govoreći o svom nasledniku koji je napunio 14 godina.

Pročitajte: Sin Saše Joksimovića krenuo putem posle kojeg NEMA NAZAD, otac i majka sada mogu samo da se MOLE za njega (FOTO)

- Otkako se rodio krenuo je da šutira loptu. To mu je bila prva igračka. Idem na njegove treninge, trudim se da ispratim sve što radi, ali u odnosu na njega sam fudbalski laik - priznao je Saša u razgovoru za Hello!, pa uz smeh dodao da sina pola ne razume kad krene da priča o fudbalskim temama.

- Važno je da se on odlično snalazi, a mama i ja smo tu za sve što treba.

Da se Ilija Joksimović zaista odlično snalazi u svetu fudbala svedoči i to što je ovog leta stigao do Interovog letnjeg kampa.

Instagram

 

Ponosni roditelji objavili su fotografije iz Italije, na kojima su ostali zabeleženi prvi Ilijini koraci na putu ka velikom uspehu koji mu, bez sumnje, sleduje u budućnosti.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading