Celebrity News

Trpela porodično nasilje, dva puta se razvela, ali dilemu nema: Nisam branila ćerkama da budu sa ocem, ma kakav on bio

Anabela Atijas o razvodu i majčinstvu

Trpela porodično nasilje, dva puta se razvela, ali dilemu nema: Nisam branila ćerkama da budu sa ocem, ma kakav on bio

ATA Images

Anabela Atijas iza sebe ima dva braka i dva razvoda koji su svojevremeno punili tabloidne stranice.

Mirko Tabašević

 

Sa prvim mužem, Gagijem Đoganijem, dobila je Lunu i Ninu. Andrej Atijas otac je njene treće ćerke Blankice.

Pročitajte: Venčanica ličila na svadbenu tortu, on u odelu šerpa boje - Hit fotografija sa venčanja Anabele i Gagija, njena frizura će vas šokirati

Od Gagija, sa kojim je 14 godina bila u braku, razvela se 2009. Loši odnosi nastavili su se i dugo nakon zvaničnog razlaza, zbog čega su najviše patile njihove ćerke.

- Nikada svojoj deci nisam branila da budu sa svojim ocem, ma kakav on bio. Može on meni da uradi šta hoće, ali on je i dalje njihov otac - kaže, nakon svega, Anabela.

- One vole oca kakav god da je. Treba same da nauče o svom tati i odluče da li će sa njim biti u dobrim odnosima ili ne, a ne da im ja namećem.To je najzdravija moguća odluka koju majka može da donese, isto tako i otac = izjavila je Anabela Atijas za Blic.

Boško Karanović

 

Pevačica nema dilemu da je detetu mesto uz majku.

- Greh je razdvojiti majku i dete, i navijati da se to desi. Kako niko ne pita šta dete želi? Majka i dete treba da imaju najveće pravo. Bože oprosti, ali otac može biti svako. Dešava se da decu odgoje oni koji nisu biološki očevi, ali majka je nešto posebno = smatra Anabela Atijas.

Pročitajte: Jedan pogled na ogradu i sve je jasno - Evo u kakvim uslovima živi majka Anabele Atijas, ovo je godinama skrivala od svih (FOTO)

Priznaje da postoje stvari koje sebi zamera u roditeljstvu, ali smatra da nema osobe koja sve savršeno radi.

- Najvažnije je da se radi po osećaju i da taj osećaj nije zlonameran. Deca ne vide širu sliku kada ih opominješ da se obuku toplije jer je napolju hladno. Svaki bol dođe na naplatu. Kada te majka savetuje, ne želi ti ništa loše - izjavila je Anabela i dodala da nikada nije bila stroga majka.


 

Komentari (0)

Loading