Celebrity News

Ćerka Anice Dobre nakon porođaja se prepolovila: Uradila je najjednostaviniju moguću stvar

Dijeta Mine Sovtić dala je rezultate

Ćerka Anice Dobre nakon porođaja se prepolovila: Uradila je najjednostaviniju moguću stvar

Dalibor Danilović

Dijeta Mine Sovtić očigledno deluje.

Ćerka Anice Dobre početkom prošle godine se porodila, a kao kod svake porodilje i kod nje je ostalo malo postporođajnog, očekivanog viška.

Pročitajte: Ćerka Anice Dobre sa ocem na premijeri filma „Nedelja” - Ovo je Miodrag Sovtić, glumičin muž i Džejev veliki prijatelj (FOTO)

Niko nije očekivao da će Mina za par dana vratiti devojačku figuru, u tom momentu dok je dojila ćerkicu to nije bilo ni izvodljivo.

Svaka mama zna da je dobra, jaka ishrana neophodna, ipak sada kada je njena naslednica malo porasla i u pogledu ishrane se osamostalila mlada glumica posvetila se brizi o svom izgledu.

Dalibor Danilović

 

Najnovija fotografija, osvanula na njenom Instagram profilu najbolje svedoči činjenici da je ćerka Anice Dobre iz korena promenila stil života, ali najpre navike po pitanju obroka.

Dijeta Mine Sovtić, navodno se sastoji od vegeterijanske i dobro izbalansirane ihsrane istovremeno od unosa velike količine tečnosti, što je rezultiralo gubitkom preko 15 kilograma.

Pročitajte: Zar posle samo dva meseca NOVI FRAJER? Nežni dodiri i držanje za ruke, Mina Sovtić već ZABORAVILA MUŽA (FOTO)

Uporedo sa balansom i namirnicama, glumica je napravila idiličan raspored u treningu što je dovelo do odlične, zategnute figure pred leto.

Dalibor Danilović

 

Njeni fanovi, posebno ženska javnost, znatiželjna je da dozna tačnu Mininu rutinu koja je dovela do neverovatnog rezultata.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading