Celebrity News

Ko je žena koja se uplela u Karleušin razvod sa Duškom? Spomenula i nasilje pa naglasila: Znamo se dobro (FOTO)

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića ponovo je pokrenuta tema

Ko je žena koja se uplela u Karleušin razvod sa Duškom? Spomenula i nasilje pa naglasila: Znamo se dobro (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Taman kada su svi pomislili da je razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića u stanju mirovanja, dogodili su se novi momenti.

Pop diva objavila je putem Instagrama da je ovoga puta ona ta koja priželjkuje da se stvar privede kraju, ali da njen suprug odgađa iz samo njemu poznatih razloga.

Pročitajte: Ni dijeta, ni tablete - Jelena najzad otkrila kako je smršala - To nikom ne bih preporučila

Navodno poznati supružnici, iako žive pod istim krovom, u vili vrednoj 2,5 miliona, nemaju dobru komunikaciju, čemu su posvedočile i dve prijave policiji za nasilje u porodici.

Duško, koji zbog posla dosta putuje širom svet, nastoji kada je u Beogradu da bude dobar otac Niki i Atini, što je i Jelenina želja, nažalost, oboje su svesni toga da zajedništvo samo nanosi štetu svima, pa i njihovim ćerkama.

Ideja o razdvojenosti je na stolu i u okviru sporazumnog razvoda koji nikako da se potpiše.

Antonio Ahel ATA Images / AAABACA Abaca Press Profimedia

 

Razvod Jelene Karluše i Duška Tošića upravo iz tog razloga često je na meti medija, a čini se i Karleušinih kolega i drugih stručnjaka pozvanih da komentarišu propast jednog dugogodišnjeg odnosa i jednog nekada čvrstog braka.

U to ime, a na zahtev novinara, medijima se obratila pevačica Jasna Šćepanović, koja odlično poznaje bivšeg fudbalera, danas sportskog menažera.

Ona je izjavila da ne veruje da je Duško bilo šta nasilno počinio. 

- Poznavajući Duška mislim... Ne verujem u tu priču. Duško ima svoje manire i kulturu, on je fenomenalan momak. Generalno, ne podržavam nasilje, bilo kakav vid nasilja - počela je priču Jasna za Kurir, pa zaključila.

- Zarad slave izgleda da je sve dozvoljeno.

Usput je pojasnila kako je došlo do njenog i Duškovog poznanstva.

Pročitajte: Karleuša je imala specijalan nadimak za Duška - Samo ga je ona tako zvala

- Ja sam živela dugo godina u Istanbulu i puno fudbalera i košarkaša sam upoznala tamo. Neke stvari treba sačuvati za sebe. Znamo se dobro i ja za njega imam samo reči hvale. 

Instagram

 

- Kvalitetan je momak i dobar roditelj sigurno. Ne ulazim u tuđe priče iza zatvorenih vrata - završila je, a svi nestrpljivo iščekuju Karleušinu reakciju.

 

Komentari (0)

Loading