Celebrity News

Nakon ispadanja Srbije iz fudbalskog prvenstva komšije razvezale jezik o Piksiju i njegovoj ženi! Milioner, a ovako da se ponašaju...

Dom Dragana Stojkovića Piksija od pre par godina smešten je na Dorćolu

Nakon ispadanja Srbije iz fudbalskog prvenstva komšije razvezale jezik o Piksiju i njegovoj ženi! Milioner, a ovako da se ponašaju...

Profimedia

Dom Dragana Stojkovića Piksija do pre par godina bila je vila na Dedinju.

Kuću sa predivnim dvorištem i još lepšim pogledom selektor reprezentacije Srbije prodao je za 2,5 miliona evra Dušku Tošiću i Jeleni Karleuši.

Pročitajte: Piksi zbog rezultata reprezentacije na udaru oštrih reakcija javnosti! Za sve je kriva Snežana

Nakon obavljenje transakcije selektor se sa porodicom preselio u još lepšu nekretninu na Dorćolu.

Budući da su deca u međuvremenu odrasla, formirala svoje porodice i preselila se u inostranstvo, dom Dragana Stojkovića Piksija veći deo godine je prazan.

Arhiva HELLO!

 

On i njegova supruga Snežana stalno putuju, obilaze naslednike, a istovremeno dosta vremena provode sa prijateljima na egzotičnim destinacijama.

Kada su pak u Beogradu, susreću se sa svim obavezama koje očekuju bilo koji drugi domaćinski bračni par, odlaze u prodavnicu, šetaju gradom, što komšije komentarišu vrlo pozitivno.

Svi su pomislili da će se komentari suseda promeniti nakon ispadanja Srbije sa Evropskog prvenstva, ali evo šta su kazali.

- Sretao sam ga par puta ovde u kraju kada dođe iz inostranstva. Često je u društvu supruge. Onako kako izgledaju u novinama, apsolutno su takvi i uživo. 

- Znate li šta mi je najviše interesantno, koliko su zapravo oboje jedni sasvim normalni i prizemni ljudi. Toliko novca imaju, a tako su nenametljivi. 

Dušan Milenković / ATA Images

 

- Ko ga zaista dobro ne poznaje, kao i njegovu karijeru, nema šanse da ga prepozna na ulici - rekao je jedan komšija za Super TV, dok je konobar iz kafića potvrdio da je Piksi galantan.

- Takođe sam ga sretao sa gospođom, ali je super što svaki put ostavi dobar bakšiš. Poslednji put kad je bio, pio je neko dobro vino. Znam da smo za njih dvoje poslužili samo najkvalitetnije i trudili smo se da sve bude na vrhunskom nivou.

- Takva je na kraju bila i zasluga, jer nam je Dragan ostavio, tačnije meni, 100 evra bakšiša. Prvo sam odbijao i rekao da je stvarno previše, ali on nije ni hteo drugačije da postupim.

Pročitajte: Piksijeva supruga blistala na rođendanu - Zaljubljeni pogled i aplauz za ljubav (video)

- Znam da se osmehnuo i u tom trenutku mi rekao: „Ovo je tvoje, zaslužio si i nemoj da se ustručavaš“ -zaključio je, čime je pokazao drugačiju sliku o Piksiju nego što je šira javnost imala.

Boško Karanović

 

Očekuje se da će selektor reprezentacije nakon nerešenog rezultata sa Danskom uskoro doputovati u Beograd, gde će ga sačekati voljeni, koji su mu najveća podrška.

 

Komentari (0)

Loading