Celebrity News

Dragana Mirković obeležila Svetu Trojicu prvi put bez Tonija! Evo ko sad sedi na mestu domaćina, mlad je i prezgodan (FOTO)

Slava Dragane Mirković obeležena je prvi put bez muža

Dragana Mirković obeležila Svetu Trojicu prvi put bez Tonija! Evo ko sad sedi na mestu domaćina, mlad je i prezgodan (FOTO)

mirko tabašević

Devojačka slava Dragane Mirković u njenom domu obeležava se godinama.

Budući da je pevačica prihvatila verske običaje svog emotivnog izabranika, isto poštovanje ona je dobila s njegove strane.

Pročitajte: U sobi sam, sedim i plačem - Teško priznanje Dragane Mirković 70 dana nakon razvoda

Više od deceniju estradna umetnica i austrijski biznismen slavili su u svom domu pravoslavni kao i katolički Božić i Uskrs, ali i njenu krsnu slavu Svete Trojice.

Mirko Tabašević

 

Slava Dragane Mirković slavi se tri dana, te su se mnogi nadali da će se Toni, uprkos odluci o razvodu, pojaviti na vratima dvorca i važan datum proslaviti sa porodicom.

Ako je suditi po fotografijama na Instagramu, to se nije dogodilo.

Folk zvezda slavu koju je nasledila od roditelja obeležila je prvi put bez supruga, samo sa sinom Markom i ćerkom Manuelom, što su oboje objavili na svojim profilima.

Prvo je Manuela sa pratiocima podelila sliku trpezarijskog stola i majci poručila: "Srećna slava, domaćice", odmah za njom isto je učinio i Marko, uporedo objavivši fotografiju praseta na ražnju.

On je sada ponosni domaćin.

Instagram

 

Instagram

 

Očigledno je da je Dragana slavu koju je kao mala obeležavala sa bakom i dekom u kući u rodnom Kasidolu proslavila bogatom trpezom i kako dolikuje u Beču, a veruje se da je počastila bliske prijatelje i saradnike koji su joj proteklih meseci bili najveća podrška.

Pročitajte: Posle suza u dvorcu Dragane i Tonija usledilo slavlje! Porodica je napokon složna - Volimo te najviše

Postupak za razvod braka još uvek nije uzet u razmatranje jer se čeka Tonijeva odluka da li će se od pevaćice rastati sporazumno ili idu na sud.

Instagram

 

Iz tog razloga ona svakodnevno živi u neizvestnosti, s druge strane, nastupa više nego ranije i tugu zbog propasti porodice leči u zagrljaju fanova.

Komentari (0)

Loading