Celebrity News

Posle brojnih lomova porodica Dekija Pantelića srećna: Ćerka Lana roditelje obradovala prelepim vestima (FOTO)

Ćerka Dejana Pantelića obradovala roditelje

Posle brojnih lomova porodica Dekija Pantelića srećna: Ćerka Lana roditelje obradovala prelepim vestima (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Dejan Pantelić nikada nije krio koliko mu je u najtežim trenucima značila podrška porodice. Supruga Miona i deca, Lana i Vukašin, bili su njegova motivacija da sve pobedi i s porodicom obeleži najznačajnije trenutke.

Upravo takav trenutak sada proživljava ćerka Dejana Pantelića. Naime, njegova naslednica Lana uspešno je završila srednju školu. 

Pročitajte: Sina nisam naučio da igra fudbal, ćerku nisam odveo pred oltar - Ona je bila uz Dejana Pantelića u najtežim trenucima (FOTO)

Na svečanoj dodeli diploma Deki i Miona bodrili su svoju naslednicu, a fotografije ovog, za njih značajnog dana, objavili su na mrežama.

Ponosni otac kratko je napisao: "Bravo! Idemo dalje."

 

 

Ćerka Dejana Pantelića inače je slika i prilika majke Mione, ali je sa ocem izuzetno bliska i u njemu ima najboljeg prijatelja.

Malo ko zna da ćerka i sin Dejana Pantelića boluju od dijabetesa. O tome kako živi sa ovom bolešću naslednica Dekija Pantelića govorila je za medije:

- Treniram tekvondo, nosim pumpu i kada imam takmičarske dane. Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru. Za sve moje drugare i drugarice imam poruku - nemojte da se plašite i nemojte da krijete! Evo, ja otvoreno pričam i ponosna sam na sebe, mog brata Vukašina, tata Dekija i mamu što pričamo o tome i podižemo svest - rekla je tada hrabra Lana. 

Instagram