Celebrity News

Bilo je strašno, čula sam kad je Jelena ovo rekla Dušku: Komšinica otkrila šta se dogodilo u vili na Dedinju

Komšinica o drami na Dedinju

Bilo je strašno,  čula sam kad je Jelena ovo rekla Dušku: Komšinica otkrila šta se dogodilo u vili na Dedinju

Boško Karanović, Profimedia

Juče je kao bomba odjeknula vest da je Jelena Karleuša još uvek zakonitog supruga prijavila za nasilje u porodici. Posle svega oglasio se i Duško Tošić.

Pročitajte: Jelena zamolila za privatnost, ali Duško rešio da se oglasi - Objavio fotografiju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim

Naime, kako su preneli mediji, Duško je u trenutku dolaska u porodičnu vilu na Dedinju imao 0,8 promila alkohola u krvi, a po ulasku u dom nasrnuo je na Jeleninog prijatelja.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu.

Jelena je medije zamolila za privatnost i nije govorila o incidentu, kao ni Duško, ali je njihova komšinica za Kurir otkrila šta se dogodilo.

- Mene su probudili vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno.

Govorila je: "Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!" Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Posle nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se... Videlo se da je doživela težak šok

- Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je delovao sav zbunjen, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno - poručila nam je komšinica, koja nas je zamolila da je ne slikamo jer ne želi probleme u komšiluku.

Komentari (0)

Loading