Celebrity News

Naša radost: Ana Kokić i Nikola Rađen podelili prelepu vest

Ana Kokić i Nikola Rađen razveli su se 2019. godine

Naša radost: Ana Kokić i Nikola Rađen podelili prelepu vest

Instagram/Ana Kokić

Ana Kokić i Nikola Rađen razveli su se 2019. godine. 

- Svakako da su smrt oca i razvod dve najteže stvari u mom životu. Ne mogu da ih se ne sećam, sećam ih se, nažalost, jer sam i ja čovek od krvi i mesa - rekao je jednom prilikom za televiziju Una trofejni vaterpolista.

Pročitajte: Ćerka poznate pevačice potvrdila da je imala aferu sa Rađenom tokom braka, on se oglasio ranom zorom!

- Anin i moj odnos trajao je 12-13 godina. Dve ćerke, prelepi zajednički momenti, medalje koje sam osvajao dok su one bile na tribinama... To nema cenu, to je jako lepa stvar - iskren je Nikola Rađen koji nakon razvoda zajedno sa Anom brine o njihovim ćerkama Nini i Tei.

Iako su razvedeni, trude se da devojčicama obezbede bezbrižno odrastanje, i oboje su srećni što su ih usmerili na pravi put. Nisu ih izneverile.

- Izuzetno smo ponosni što se uspešno bave sportom koji su same izabrale i koji vole. Pronašle su se u odbojci, s nestrpljenjem čekaju svaki trening i utakmicu. Iskoristiću priliku da se pohvalim svojom decom, jer su već stigle prve medalje i pehari - rekao je Nikola u jednom intervjuu za HELLO!.

Sada je za Nikolu i Anu važan dan. Njihova ćerka Tea završila je srednju školu, a ponosi mama i tata objavili su fotografije sa svojom mezimicom.

Instagram/Ana Kokić

 

 

Komentari (0)

Loading