Celebrity News

Ostavila fudbalera jer je varao, a sad jedva priznala: Bila sam trudna sa Vladimirom Volkovim

Vladimir Volkov ljubav sa pevačicom nije krio

Ostavila fudbalera jer je varao, a sad jedva priznala: Bila sam trudna sa Vladimirom Volkovim

Antonio Ahel ATA Images

Vladimir Volkov ljubav sa pevačicom nije krio.

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, nakon veze sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, estradnim menadžerom, koja je trajala čitavu deceniju, uplovila je u ljubav sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Pročitajte: Ivana iz grupe Hurricane otišla u Dubai sa bivšim dečkom OVE koleginice! (FOTO)

Proveli su zajedno šest godina, trebalo je da se venčaju, ali je ljubav pukla.

- Posle veze sa Mikišom, koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina - kazala je Afrika u podkastu, priznajući da je trebalo da se venčaju.

- Da, u jednom momentu sam želela da se udam za njega. Mi smo iz veze otišli u bez veze - kazala je Afrika koja je ovom prilikom priznala da je bila trudna sa fudbalerom, o čemu su mediji tada spekulisali.

- Posle veze sa Mikišom, koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina - kazala je Afrika u podkastu "Informera", priznajući da je trebalo da se venčaju.

ATA Images

 

 

- Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je - ispričala je Sandra, koja je svojevremeno govorila da ju je fudbaler varao.

- Svi me pitaju da li je moguće da on mene ovakvu vara. Ali, eto, vidite da je moguće. Pitaju me često da li je Volkov ljubomoran, a kada im kažem da nije, svi me pitaju da li me on uopšte voli. Ja im kažem da pitaju njega. Evo, pitajte ga i vi da li me je voleo - rekla je za "Alo" pevačica.

- Mene muškarci nikada nisu saletali, ne znam u čemu je fora. Vladimir mi možda baš zbog toga nikada nije pravio ljubomorne scene. Za razliku od njega, ja sam jako ljubomorna - rekla je ona tada.

Komentari (0)

Loading