Celebrity News

Tuga u domu Vlade Georgieva! Dragi naš brate, nikada te nećemo zaboraviti

Tuga Vlade Georgieva velika je

Tuga u domu Vlade Georgieva! Dragi naš brate, nikada te nećemo zaboraviti

Ata Images Antonio Ahel

Tuga se usadila u srce pevača Vlade Georgieva, pa neće da ode.

Razlog je odlazak voljenog bića, jedne besprekorno čiste duše, u neku ruku idola, zbog koga je muzičar, koji intimu inače ne deli sa pratiocima na Instagramu, ipak odlučio da otvori dušu i kaže šta oseća.

Pročitajte: Posle dužeg vremena u javnosti! 15 godina mlađa supruga Vlade Georgieva blista na crvenom tepihu

Kantautor rodom iz Crne Gore je, naime, objavio fotografiju sa prijateljem koga je mnogo voleo, a koji je prerano napustio ovaj svet dok je u opisu napisao:

- Otišao je zauvek naš Mlađo, naš najbolji drug i brat i jedan od najboljih i najpoštenijih ljudi koje sam ikada upoznao… Jedna besprekorno čista duša, jedan genije koji je vodio samotni život kako je samo on mogao i želeo.

Ata Images Antonio Ahel

 

- Ostaju ogromna tuga i praznina. Počivaj u miru i neka ti je večno carstvo nebesko, dragi moj Đomlice, nikada te nećemo zaboraviti, dragi naš brate, zauvek te volimo ja i moja porodica i celi bend.

- Putuj, Mlađo, i šušti nekada na nekom morskom valu, znaćemo da si to ti. Zbogom, genije… počivaj u miru.

“Espera, aún la nave del olvido no ha partido…” , napisao je malo na srpskom, malo na španskom muzičar koji očigledno mnogo pati.

Ako je suditi po oproštajnim rečima Vlade Georgieva, reč je o članu benda koji sa muzičarem dugi niz godina nastupa, nije mu bio samo kolega već i brat.

Pročitajte: Pet godina nakon rođenja mlađe ćerke Vlado Georgiev obelodanio najlepše vesti - Supruga Milica blista od sreće (FOTO)

Pre više od 25 godina muzičar je takođe ostao bez jednog kolege, koga ni dan-danas nije zaboravio, čak mu je posvetio i pesmu "Ne brže od života".

 

 

Nebojša Saveljić poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Činio je grupu "Montenigers", njegova smrt potresla je čitav region.

I tada je tuga Vlade Georgieva bila velika, kroz muziku uspeo je da krene dalje, dok će mu sada u tome verovatno pomoći nevenčana supruga Milica Samardžija i dve ćerkice.

 

Komentari (0)

Loading