Celebrity News

Dugo se pripremala na ovo! Milica Todorović dečku saopštila odluku, usledio kraj

Milica Todorović raskinula sa dečkom

Dugo se pripremala na ovo! Milica Todorović dečku saopštila odluku, usledio kraj

Antonio Ahel/ATAImages

Kako mediji pišu, Milica Todorović raskinula je sa dečkom, nekadašnjim manekenom Lazarom Granićem. Prema tvrdnjama izvora, razlike su bile nepremostive, a želju za raskidom izrazila je pevačica.

- Jednostavno su razlike među njima bile nepremostive. Smetalo joj je što se ponaša kao klinac. I dalje se prate na društvenim mrežama, dogovorili su se da ostaju drugari, ali ona više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ostanu zajedno - rekao je izvor i dodao:

Pročitajte: Zbog te tuge provodim mnogo vremena sa majkom - Milica Todorović prvi put otvorila dušu o roditeljima

- Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako da izađe iz emotivnog odnosa - zaključuje izvor za „Alo”.

Milica Todorović sa dečkom je raskinula posle nekoliko meseci veze, a o njihovom upoznavanje za medije je rekla sledeće:

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Upoznali smo se na jednoj proslavi, mislila sam da je gej. Kada mi je prišao, to je bilo prvo pitanje koje sam mu postavila - rekla je ona i opisala situaciju:

- On je prišao, videla sam ulickanog tipa, dečko jako lepo izgleda, a ja sam uvek imala tako malo prljavije tipove. Kako mi je prišao ja sam ga pitala „Je l’ si ti gej?“ Dečko se zaprepastio, ne znam kako me nije oterao u tri lepe, nego eto - ispričala je ona u emisiji „Amidži šou”.

Komentari (0)

Loading