Celebrity News

Od slave do skandala: Evo kako danas izgleda Žarko Lazić, bivši muž voditeljke Premijere

Bivši muž Bojane Lazić je ovaj glumac

Od slave do skandala: Evo kako danas izgleda Žarko Lazić, bivši muž voditeljke Premijere

Antonio Ahel/ATAImages

Otkako je Tijana Prica saopštila da više nije deo "ružičaste televizije", Bojana Lazić ostala je sama u emisiji Premijera - Vikend specijal. Ona je i ranije bila u centru medijske pažnje, budući da je bivši muž Bojane Lazić imao turbulente životne faze.

Boško Karanović

 

Bojana i Žarko Lazić u braku su bili sedam godina. Posle razvoda su ostali u prijateljskim odnosima, ponajviše zbog sina Matije.

Pročitajte: Sa 17 godina sam ušla u ovu kuću, a sada iz nje izlazim - Tijana Prica šokirala odlukom

- Ne kajem se ni što sam se mlada udala, ni što sam se razvela. Sve bih ponovo isto uradila - rekla je nedavno Bojana Lazić za Republiku.

Tom prilikom priznala je da joj je odluka o razvodu teško pala utoliko što je dete razvedenih roditelja.

- Bilo mi je teško da prelomim, a i da sama krenem daljem. Kada sam odlučila, posle je sve išlo lako.

Bivši muž Bojane Lazić, Žarko Lazić, diplomirao je glumu, ali ga nismo prečesto viđali u televizijskim ostvarenjima. Zapažene uloge ostvario je u serijama "Moj rođak sa sela" i "Folk"... Ipak, odavno ga nema u glumačkim podelama.

Za to je delimično odgovoran njegov angažman u humanitarnom serijalu Kuća od srca, koji mu je doneo profesionalni angažman, ali i  ogromnu popularnost.

Međutim, slava nije bila dugog veka. Bivši muž Bojane Lazić svojevremeno se našao na meti tužilaštva, zbog sumnje da je učestvovao u malverzacijama u vezi sa izgradnjom ilegalnih objekata.

Pročitajte: Voditelj Žarko Lazić u centru novog skandala! Javnost ne prestaje da iznosi optužbe - Zbog tebe se Marinko Madžgalj razboleo!

Negativni publicitet uticao je na odluku Pinka da ukine emitovanje serijala "Kuća od srca", koji je Žarko Lazić prebacio na svoj kanal.

Iako ga odavno nema u medijima, čini se da je Žarko i dalje vredan. O tome svedoče fotografije na njegovom Instagramu, gde je u društvu radnika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Lazic (@zarko_lazic_)

 

Reklo bi se da se glumac, koji će u oktobru napuniti 45 godina, u međuvremenu nije mnogo promenio. Šta vi mislite? 

 

Komentari (0)

Loading